look at you so confused, no you don't have a clue, i bet you think you got me good

Som ni kanske har märkt har jag en Little Mix period för tillfället. Är helt kär i alla deras låtar! Mina favoriter är typ, Going Nowhere (rubriken är från den låten), Always Be Together, We Are Who We Are och Turn Your Face. Fast i och för sig... älskar Red Planet, Madhouse, DNA, Case Closed Change Your Life, How Ya Doin'? Love Drunk, Wings, Stereo Soldier, Pretend It's OK, Make You Believe... haha alla deras låtar är sjukt grymma! Tror jag skrev alla lol :s Är i alla fall en stolt Mixer!
 
Okej, nog om dem haha. Avslutade nyss ett träningspass (3,5 km joggning i en halvtimme, 60 sit-ups (min svanskota som jag gjorde illa tidigare i veckan gjorde ont som fan haha), 25 benlyft på varenda ben, och två minuter plankan) och ska nu gosa ner mig i sängen med min Frida tidning och en kopp grönt te. Jag, Sandra och Felicia ska börja med en diet i alla fall, vi får se hur det går. Ni kan läsa om den här, på Sandras blogg. Det är ingen överdriven bantningskur, men just nu går jag bara upp mer och mer i vikt för varje dag som går. Och det är inte speciellt kul, nä. Ska väga mig imorgon på morgonen, och faktiskt skriva det här på bloggen (jag kommer skämmas haha), och från den vikten är mitt mål att väga 50 kilo till sommaren. Jag skulle gissa på att det är mellan 5-7 kilo som ska bort.
Jag gör det här hälsosamt också, t ex jag svälter inte mig själv. Fasta måltider är superviktigt! Frukost är dagens viktigaste mål och det äter jag varenda morgon, K special (helt osötade och osockrade, och hyfsat goda) med mandlar, och till det ska jag dricka ett glas vatten. Sedan i skolan på lunchen så brukar jag ju inte äta någonting, men jag ska inte äta mackor (som jag har drogat sedan jag började i Aba hahah) utan istället ta en frukt. Mycket bättre! Och middagen - jag ska skära ner på pasta och ris. Mamma säger att man inte ska äta så mycket sånt om man vill gå ner i vikt (hon stöttar mig faktiskt i det här, haha inte bara jag tycker att jag behöver göra något åt saken), men, potatisen... jag tänker alltid äta potatis. För er som inte känner mig IRL älskar jag potatis supermycket. I alla fall, man ska äta mycket sallad och grönsaker. 
 
På helger får jag inte heller äta chips/godis/kakor, får enligt mig hända vid speciella tillfällen, men BARA i så fall på Fredagar/Lördagar. Inga andra dagar i veckan! Istället ska jag som Sandra äta frukt eller äppelchips. Älskar dem, godare än vanliga chips! Och osaltade nötter funkar också.
 
Sedan är det träningen, men jag är redan dukig med den (enligt mig själv). Styrketränar varenda dag förutom fredagar/lördagar (det är viktigt att vila ibland också) och joggar 3 dagar i veckan (på samma hastighet och tid som jag skrev ovan). Dessutom så lyfter jag hantlar lite då och då, eftersom jag ofta har rygg och axel problem + att jag har jäkligt klena armar.
 
Det här inlägget är mest till för att ni ska veta vad som händer i mitt liv haha men också för min egen skull som en påminnelse. Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

Mail: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback