HAPPY BIRTHDAY HARRY STYLES ♥


Day 10 - Favorite Quickfire Video.


kärlek ♥


Day 9 - Favourite Question time video.


den här, louis asså. ♥


keep smiling

you are so impossible

nerå, hellu^^
Sitter och chillar lite grann, har just ätit en misslyckad cupcake som smakade kaffe istället för choklad. Jaja, asgott. Vi åkte stjärtlapp på gympan idag, och mitt ass gör så jeffla ont. Döda mig, poor girl. Älskar när Louis säger "aaaahggg pooor boooy" när Harry tvingas äta kaviar under den svenska intervjuvn. Herregud så mycket jag älskar de där grabbarna. Handsome guys u know. Jag försöker fixa min och Nadis 1D tidning på gsm, men eftersom jag blir så jävla uttråkad efter ett tag med den där tidningsredigeraren så orkar jag inte. Well, Nadia har flipp på min just nu. "ONDA SNACKA INTE MED MIG". Jo tjena, puss.


hur e läget h3h3


faith is believe


-random rubrik, vet inte ens om jag stavade rätt HAHA-
Bilden btw, det står 1D på min nagel och korset står för min kristna tro. Så bilden i helhet står för One Direction och tron, två viktiga saker för mig. Har i alla fall oerhört tråkigt just nu, drar om en kvart. Ska sitta i bilen i 45 minuter ungefär och lyssna på One Direction, whoop whoop. Älskar att säga det där, låter så härligt. I alla fall så har jag ju reklamerat runt min blogg lite. Mysigt med lite kommentarer h3h3. Funderar på att göra fransk manikyr innan jag drar, men man hinner inte det på en kvart va? Aja w/e puss&kram

bry dig inte


to prove im right i put it in a song

En gång för alla tänker jag bara lägga alla mina favoritlåtar med One Direction som inte är från X Factor i ett inlägg, så jag hittar alla snabbare, h3h3.

Älskar alla låtar från hela mitt hjärta, och i slutet blev det lite fel med favoriterna. Hade inte svårt att välja i början, men när det började närma sig slutet så tänkte jag "jag vill inte välja nån sist buhuhuhu". Se det som att jag inte ha placerat låtarna överhuvudtaget. ENJOY!

Day 8 - Favourite 1D video on The X Factor Website

Wooow, hur fan ska jag hitta en på X Factor siten? ):
Av de som finns där är det den här.


when you smile at the ground it aint hard to tell

Tittade just på ett klipp när One Direction skulle äta svensk mat, ni vet när de var med i Fredags kväll med Malin; Harry var så sjukt klockren när han hade smakat på kaviaren, HAHAHA. Titta själva.

Har ni tänkt på att hela min blogg kretsar kring One Direction? Kanske för att mitt liv kretsar kring dom, jag vet inte... Tänker göra alla mina favoritlåtar med de i ordning, för jag har inget liv. Så om du vill ha Maraton på One Direction Låtar får du det snart, h3h3. Men ärligt, är sjukt uttråkad. I eftermiddag ska jag till Uppsala och träffa kompisar, naaajs. Så all bloggning får ske nu på förmiddagen. I alla fall så har jag fixat till mig ordentligt vilket jag inte har gjort en jäkla helg. Du skulle inte sett mig igår kan jag i alla fall säga - jag hade en smutsig jumpsuit och mitt hår var fettigt och lockigt. Och så hade jag tusen finnar i ansiktet ingen mascara. Underbart vackert, verkligen. Snabb webcam bild, orkar inte fixa nåt bättre. Puss&kram


Day 7 - Favourite photo of Louis Tomlinson

Har den här bilden i mitt rum. Han är så fin<3<3<3


free fallin'

just jump then fall.
Kom nyss hem från gitarren. Trots att jag hade ont i magen gick jag till skolan för att ha det där samtalet. Det kändes bättre efter det, men jag gick hem efter lunch i alla fall. Min mage är orensonlig. Dessvärre alltså. Är astrött dessutom, vaknade vid två i natt och bara grät och mådde illa. Varför berättar jag sådant på min blogg? Antagligen för att jag inte har något bättre att snacka om, pfft. Pappa är i alla fall och köper semlor + hämtar Clara, mamma sitter och jobbar på datorn. Och här sitter jag och leker Nolifer. H3h3. Ska skriva på One Direction Novellen, och se till att spara som utkast en miljon gånger också. Blir tacos och The Voice ikväll, HAHAH. Inget slår mina familjefredagar, när jag bara vill gå upp till datan och tvingas titta på massa tv program. Aw.Älskar låten, ska lära mig den på¨gitarr osv. :)
cheyorna, ni tre - ni betyder massor.


Day 6 - Favourite photo of Zayn Malik

På den här bilden är han totalt oemotståndlig. ♥

Day 5 - Favourite photo of Niall Horan

Jag älskar Niall. Han kommer efter Harry i "listan". Fast jag älskar alla. Men Niall är gullig på sitt sätt och det gillar jag med han. ♥

Älskar den här bilden på honom. ♥


even though my fingers trembling with cold, I am still safe and happy, as I stand here beside you.

är allmänt irriterad, sur, besviken och arg.
Hej snorungar. ♥
En jobbig Onsdag - avskyr dom. Har börjat avguda färggrupperna sen jag blev av med honom i julas. BTW - om en vecka fyller min man år! ♥♥ Harry blir 18 nästa Onsdag, awesome! Uff. I alla fall, jag var upprörd idag. Jag är svag, riktigt, jävla svag. Jag tål inte skit - men vågar aldrig säga emot. Jag tog så hårt på det att jag spydde för er information. Så ingen ridning idag med andra ord. Jag låg och kollade på en gammal säsong av top model istället, h3h3. Har fortfarande inte duschat efter gympan eller efter jag spydde - är aningens ofräsch just nu. Självklart ska jag fräscha upp mig tills imorrn, även om det förmodligen blir en mjukis dag.
Sitter och beundrar Harry på bilder nu, puss&kram

SOMRAS - såg jätte liten ut där. ):

Day 4 - Favourite photo of Liam Payne

älskar den här bilden på han - asfin.Bjuder på en låt med världens bästa band också. ♥


Bloglovin'

Följ min blogg med Bloglovin