BLOGGPAUS

Faktiskt, tycker jag att det är sjukt tråkigt att blogga just nu, ingen läser, jag orkar inte skriva. Så bloggen läggs ner tills jag känner för att börja blogga här igen. Tyvärr. Tack alla ni som läst min blogg under detta år hittills, det har betytt massor.
xoxoxo
~random bild~

I won't give up ♥

 

11/8 2012 - Dagens låt

 
Det här är en av mina favoritlåtar av Demi. Den är så betydelsefull och jag sörjer verkligen hennes pappa med henne. Tänk att ha en pappa som ger upp sin familj för alkoholen. Always stay strong Demi. ♥

Dag 04 – Vad kärlek är för mig

Kör dag 5 före 4, så att.
 
Kärlek för mig är livet. Livet består av kärlek till olika saker. När jag tänker på ordet kärlek tänker jag inte på när man är kär i någon, utan folk och saker man älskar. Kärlek för mig är till exempel mina vänner, min familj, musik och drömmar. Utan kärlek skulle det inte finnas någon reality. Kärlek är så betydelsefullt så jag kan inte sätta ord för det. Ja, det är väl det jag skulle säga.

Dag 9 - Peeta eller Gale?

TEAM PEETA!!!!!!

People haven't always been there for me but music always has

Det sa Taylor Swift en gång. Jag kan inte annat än instämma, för ett tag sedan var det verkligen så.
Just nu sitter jag här och lyssnar på lite random stuffs och liksom... sitter och mimar. Awkward, jag vet. Jag har ju inte bloggat på evigheter. Och jag är extremt ledsen för det, men jag har faktiskt en ursäkt: Internet har inte fungerat. Och jag har varit lack och typ nördat sims men tröttnat nu. Åh, Payphone kom nu, haha. Idag var det tänkt att jag skulle träffa mina vänner, men så blev det inte, eftersom min gulliga Fälli som jag inte träffat sen kollot inte svarar på sin telefon, vilket både jag och Sandra får damp på. Jag kan berätta lite om gårdagen och idag. Igår var jag på Hasseludden Yasuragi Spa med min mamma och syrra. Jag blev ganska uttråkad av att bada men resten var mysigt och kul. Vi började med yoga, sen badade vi i varma källor, hade typ sumobrottning (jag var sääämst, mamma vann med 3-0, och jag vann över Clara med 2-1, ärligt?!?!) och fick någon fiskpedikyr, det var fiskar som åt på mina fötter! De åt typ död hud... så nu är mina fötter lena. Thumbs up. Sen åt jag en läskig sushi. Men jag var beredd på det, så det var lugnt. I alla fall var det lax, och vanliga rullar, och sen var det havsbrax, bläckfisk, makrill och tonfisk. I vanliga fall får jag kväljningar av både makrill och tonfisk men jag dränkte dem i wasabi och soya så det smakade typ inget då, hehe. Sen drogade jag te och frukt också, haha. Sen på kvällen snackade jag med Sandra om "the past & the future" i typ 2-3 timmar enligt henne. I alla fall, idag har jag varit på banken, jag är cool jag vet. Nejmen jag fick ett bankkort i alla fall, ska bli exciting att ha det istället. Sen har jag tittat på två twilight filmer, Eclipse och Breaking Dawn. Jag kom på mig själv för ett tag sedan att vara sugen på att titta på twilight, tittade på både Twilight och New Moon på bio men sen ignorerade jag Eclipse och Breaking Dawn. Får väl se part 2 av Breaking Dawn på bio i höst då. Jag spelade in en cover idag också, en kortade version av "I won't give up". Det är verkligen en av de låtarna i den här världen jag uppskattar mest. Den är så betydelsefull. Jason Mraz är ett musikaliskt geni. I alla fall, som jag har nämnt tidigare kommer jag satsa 100 % på musiken och skolan, samt vännerna, så eftersom jag tidigare i veckan köpte en mikrofon som födelsedagspresent till mig, så ska jag göra musikvideos. Får antingen be Sandra eller Felicia att filma, fast vissa skulle jag vilja att dem var med i,  så... men de flesta ska Clara filma. Min mamma har dessutom sagt att jag får filma allt med hennes systemkamera. Jag är överlycklig över det känner jag. BTW, jag känner mig proud. Har slagigt rekord i flest visningar på kortast tid. Jag har fått 62 visningar på Payphone på två veckor. Wow. Inte så mycket egentligen, men för mig, är det det. Bilden här under är äkta mig på alla våra bilresor, bildbrist u know. I alla fall kan jag ge er en kort sammanfattning på sommarlovet: Det bästa i mitt liv.
 
xoxo

Payphone ♥

Jag glömde att lägga upp den här videon när jag sjunger Payphone. Min syrra filmade, med min iphone visserligen men jag gillade ändå videon, hehe. Tacksam om ni tittar, och en gillning eller kommentar skulle inte skada :)
Taaaack ♥
 

Dag 03 – En person jag ser upp till

Min absolut största förebild är självklar. Hon är tio år äldre än mig, och bor i Nashville. Hennes namn är Taylor Swift.
Jag har varit ett fan av henne sedan jag var 9 år gammal. I princip kan jag alla hennes låtar utantill och jag älskar hennes musik. Men anledningen till att jag ser upp till henne är för att hon är så otroligt snäll, säger folk som känner henne, hennes fantastiska röst, att hon är så personlig och att hon verkligen älskar sina fans. Sedan har hon världens vackraste ansikte också men det kan jag aldrig få så det är ingen idé att haka upp sig på det, haha. Hon är sjukt speciell för mig och jag ser verkligen upp till henne. Jag har sagt det förut om andra, men jag vill tacka henne för att hon har skapat fantastisk musik. Och jag tänker träffa henne en dag. Ingen av er kan förstå hur hennes musik har tagit mig ur svåra stunder och fått mig att förstå att jag inte är ensam. Och jag blir lack på folk som dömer henne för att hon hänger ut sina ex-pojkvänner. Jag sätter ett stort fettigt K över det. De får skylla sig själva att de sårade henne.
Så ja, tack Taylor.
 
                                           
En av alla hennes fantastiska låtar.

Dag 8 - Ditt favorit citat

Enkelt. 
I Mockingjay:

Peeta: You love me. Real, or not real?
Katniss: Real.
 
Och sen började jag fangirla like omg. I alla fall. Erkänn att det är jäkligt gulligt.

USA: Första dagen

Första dagen var vi på Titanic museeum. Titanicfan här, har sett filmen 45 gånger, har nog skrutit om det tillräckligt hehe. I alla fall, bilder där i från!
Första bilden är hårspännet som Rose använder i filmen, alltså Kate Winslet. Andra bilden är lappen som Rose skrev till Cal när hon skulle rymma med Jack. I slutet av filmen så ser man när den gamla Rose somnar/dör (man vet inte), och då filmas massa fotografier på henne när hon var ung. Dessa gestaltar den tredje bilden. Fjärde bilden är visselpipan som Rose blåser i när hon blir räddad. Femte bilder är manuset, och det var jääättte tjockt. Alla skådespelares signaturer är med på den. Titta noga så kanske ni hittar vems som är vems- Sista bilden är biljetterna till Titanic som vi fick. Man fick en karaktär och i slutet av rundturen fick man se om man överlevde eller inte, haha!