X Factor nästa

Ska kolla på X-Factor om 40 min, byeeee loves xoxoxo

My fake nails :3


but i always get him back

Trolololol, det är askul att skriva med lösnaglar. Applicerade dem igår kväll, wei. Dagen har varit aslång. Fälli var sjuk, till och börja med. Min och Sandras buss kom en halvtimme försent, så vi blev en kvart försenade till gympan men Sandra hade ändå glömt kläder. Vi körde någon lek, och det enda jag och Malin gjorde var att rädda massa folk, hihih. Efter det hade vi ett matte test, det var rätt enkelt.. Sen hade vi geografi, hade alla rätt på provet! Hur stolt är man?! Anyway, efter det så åt vi lunch, det var något random... och jag, Sandra och Malin köpte Tom & Jerry kex sen... mihihiihw. De var mumsiga. Sen hade vi kemi dårå, det var ganska tråkigt förutom att det kom rosalila rök ur någon behållare.. wei. Till sist hade vi svenskaprov och det var ganska enkelt, sen hade vi rast ganska länge. Vi satt i språkkorridoren och var lite random... ja. Eftersom jag skulle göra om orienteringen så skulle jag gå och byta om på toa, och då följde Krille efter mig... läsikigt, men han är gullig i alla fall. Till sist slutade det med att Sandra och Malin var inne på toan och dansade medans jag bytte om där... jao random. På orienteringen träffade jag lite nya människor osv, och är nu godkänd i orientering! JIPPIE. Fast det tog 2 timmar. TVÅ!!!!! Jag avled lite typ. Nu under kvällen har jag sprungit samt duschat, och ska nog joina familjen nere vid tven. Tror jag ska se på New Girl och Två panka tjejer. Lol. Kommer inte blogga förens på söndag, ska på begraving imorrn, min gammelfarmor har tyvärr dött. RIP.
Så, ciao, see yaa babes :**

Dagens outfit (26/9)

Tröja: American Eagle | Byxor: H&M | Halsband: Evfa Attling
Sen har jag en enorm hårdonout också, haha. :)

Gårdagens outfit (25/9)

Tröja: H&M Byxor:Vila

Took a deep breath in the mirror He didn’t like it when I wore high heels, but I do Turned the lock and put my headphones on He always said he didn’t get this song, but I do, I do

Lyssnar på Begin Again, har typ rapeat replayknappen. Dagen började typ lite random, jag drack möglig juice vilket ledde till illa mående och magont. Jag gick till skolan i alla fall, kom 10 min försent till geografin och fick förhoppningsvis alla rätt på geografiprovet. Sen hade jag bild och ja, det kändes uppriktigt som om jag skulle spy, så jag messade mamma och efter bilden åkte jag hem. Jag åt makaroner med ost och somnade sedan på soffan. När jag vaknade drack jag varm choklad och sen dess har jag suttit vid datorn. Fick nyss en ny frida tidning som jag ska läsa. 
looove xoxo
random bild från min instagram: bulleeh

Dag 11 - Något du hatar om serien

Vad jag hatar mest är att den tar slut... liksom, varför? Den kunde väl ha varit som Harry Potter och fortsatt med 7 böcker? Sen hatar jag också att Prim och Finnick dör, framför allt. Annars hatar jag absolut ingenting. 

Dag 08 – Det här får mig att gråta

Jag gråter inte enkelt, jag håller min sorg inom mig egentligen. Om du har sett mig gråta, betyder det att jag litar på dig. Jag börjar gråta endast då jag mår riktigt dåligt. Jag har börjat gråta av att jag har känt mig utanför, jag har börjat gråta över att mina föräldrar bråkar, jag har börjat gråta av musik som berör mig sjukt mycket... faktiskt har jag gråtit till "Last Kiss", med Taylor Swift, och "Moments", med One Direction. Jag har också gråtit till ett fåtal filmer, som Hungergames och The Last Song. Jag grät även över Hungergames när jag läste den... vilken förvånade mig otroligt eftersom jag aldrig gråter över böcker. Ja... och till sist, jag har gråtit för att jag älskade en kille så himla mycket fast han inte gillade mig. Fast det var ett tag sedan nu. 

Dagens låt 26/9 2012

Har ni hört Taylors andra singel från albumet RED? Älskar den, precis som jag älskade We are never getting back together. Den heter Begin Again och har mer countrystyle. När Taylor sjunger såhär så älskar jag henne mest. Haha. Men lyssna på den.
 
Den här låten släpptes igår.

vas happenin' boys vas happenin' boys

Gud, minnen. Sitter och glor på alla 1D's gamla video diarys från X-Factor. Louis hällde just socker över sitt huvud, hahah. Asså jag tror att den här vintern kommer bli lika One Direction aktig som förra året. Om ungefär 2 månader har jag varit Directioner i 1 år. Snacka om att tiden har gått fort. 
 
I alla fall, bloggade inte igår. Det var en lång tråkig dag och jag gäspade hela de två första lektionerna. Ja, dagen var inte så händelserik under skoltiden, men sen gick vi hem till Sandra och hade tjockisdag. Vi åt lite av hennes födelsedagstårta, rulltårta, kladdkaka och drack fanta. Sen låg vi i Sandras säng och tog asfula egobilder och var allmänt random. Felicia tog allt täcke!!! Aja, sen kom jag hem och pluggade på musikpappret och kollade på Bootcamp (X-Factor). Och idag, ville inte gå upp ur sängen. Mina ögon var typ asröda. och det var bara allmänt inte kul. Men ah, det fixade sig, lyssnade på One Direction hela morgonen. Vi hade matte först, och vi fick sitta hur vi ville. Felicia sitter precis framför mig, och Sandra sitter nästan bredvid mig. Mihiwhiwhi. Sen hade vi idrott. Jag ansträngde mig så mycket jag orkade, vi hade fotboll. Jag missar typ bollen hela tiden, wtf?! JUST DET. Jag har F i Orientering. Kommer behöva orientera igen på Torsdag, för att i alla fall få ett E. HAHHA JAG SUGER.
Sen tog det typ en miljon år att byta om sen, jag och Sandra hade typ inte sprungit alls så vi typ "halv duschade" på toan, Sandra sjöng When I Look At You ashögt i mitt öra och Malin ryckte i dörren... HAHAH sen tappade Sandra bort sina nycklar igen, fast några småbarn hittade dem och gav dem till nån lärare, fett gulligt. Sen hade vi spanska, det var fett random som vanligt, men jag uttalade faktisk saker rätt och känner mig stolt över det, kind of. Sen hade vi musik och det var inte så superkul, och sen slutade vi och tog tuben hem. Oh yeah. Ska dra till Vällingby typ om en kvart, ska spela piano och köpa lösnaglar. Min längsta nagel dog idag så jag känner mig tvungen, eftersom jag fick månadspeng idag osv. Btw, tror att jag ska ta två till hål i öronen nästa månad! Mamma vill inte betala, så jag tänker göra det själv. Hehe.
Aja, puss snyggingar. :*

Dag 07 – Mina bästa vänner

Tänkte skriva lite om båda mina bffs då.
Kan helt seriöst säga att Sandra var fin första riktiga bästa vän. Hon var den enda jag kunde berätta allt för, jag kunde till och med berätta mer för henne än vad jag kunde för de jag trodde var mina bästa vänner. När vi snackade första gången, helt seriöst, det var som om en helt ny värld öppnade sig. Jag var så jävla lycklig över att jag hade hittat någon som jag faktiskt kunde vara mig själv med, någon som jag inte behövde känna att jag måste försöka passa in med. Jag kom ihåg första gången vi gjorde något efter skolan, när vi satt i min trappa och åt bullar och bara... snackade. Och alla våra urgulliga facebook chatter. 
Helt seriöst... och alltid när du somnade på gitarrlektionerna, och efter en basketmatch när vi köpte kanderade äpplen... vi har så sjukt många minnen tillsammans. Förra året var det svårt, men vi lämnade aldrig varandra helt och hållet. Jag älskar när vi är random tillsammans (eller rättare sagt, du är random och jag typ, asgarvar), och hur vi kan prata i telefon superlänge. Jag kan alltid vara ärlig mot dig... och ja, förlåt för att jag typ, säger till dig om vad som är rätt och fel (enligt mig), går långsamt ut från bussen och tunnelbanan, suger på att förklara och inte har rätt taktik när det gäller att övertala folk. Men jag hoppas att du vet att du betyder allt och lite till för mig. It is us against the world, as you know. 

Sen kommer vi till oss Fälli. Min pumpkin forever, haha. 
Jag kommer ihåg när vi lärde känna varandra. Vi började prata på färggrupperna om Harry Potter, att sjunga och så vidare. Vi blev vänner när du, jag och Sandra bildade HP-bloggen... haha. Sen dess att vi kom hem från Gotland förra året har du alltid stått vid min sida. Även den tiden då jag var superledsen så stod du ut och var med mig, trots att jag var jordens tråkigaste människa. Du anar inte hur mycket det betydde för mig. Du är en ängel som sänts från ovan, tror inte att jag känner någon som är vänligare än du. Och glöm inte hur vi satt på spanskan och skrev lappar om One Direction, hur mycket valentines day sög, och så vidare. Under den perioden förra året så var du den enda som inte drabbades av "ondskan", och ja... jag är väldigt stolt över dig för det. Du försökte hela tiden hjälpa mig och Sandra från att inte göra fel saker och ja. En sak jag aldrig kommer glömma är när vi satt hemma hos mig för några veckor sedan och så sjöng vi Cumpleanõs Féliz, eller hur det nu stavas. Eller hur mycket du och jag tjafsar om att få Sandras andra hörlur, HAHAHHA. Jag älskar dig supermycket för att du alltid finns där för mig. 
Vi tre tillsammans är oövervinnerliga. HAHAHAH nejmen lol. Assexi bild btw. Älskar er ♥

Dag 10 - Den karaktär du är mest lik (personligheten)

Skulle faktiskt säga Katniss. Jag skulle faktiskt offra mig om min syster blev uttagen till Hungerspelen. Och jag hatar att stå i skuld till folk, så som Katniss tjatar så mycket om i böckerna. Och självklart skulle jag känna mig skyldig att rädda Peeta. Alltså, jag skulle troligen fatta alla beslut som Katniss gör. Så ja, mitt svar är Katniss.

Dag 06 – En låt med många minnen

Tänkte börja med den här listan igen.
 
Det här är en låt med 8319083 minnen. Jag älskade den här låten så sjukt otroligt bajs mycket.
Jag var 10 år. Just då när jag upptäckte den här låten hade jag inga vänner, var ensam. Jag hade en crush på en kille. Ja... Jag drömde så mycket och hur många gånger har jag lyssnat på den här låten och bara tänkt30 på den där tiden. Den betyder allt och lite till. Den var min favoritlåt i över 2 år. Hah, herregud. Jag tror ingen av er kan förstå låtens betydelse för mig. 
Its a love story.

so many thing i need to say to you

Hei babes.
Bloggade inte igår as u know, vi hade gäster typ hela dagen och sen lagade vi mat och typ var sociala resten av dagen. Vi tittade på I rymden finns inga känslor, har redan sett den 2 gånger men den är mysig hihihi. Idag känns det som att det inte ens har varit en riktig dag. Jag vaknade typ vid halv elva, åt frukost, kollade lite på tv. Sen städade jag, pluggade engelska och sen kollade jag på höstskor i ellos katalogen. Haha, vill sjukt gärna ha kind of sneakers med kilklack. Tycker dem är assnygga, kan lägga ut en bild senare. Mamma var tveksam men jag tror att hon har gått med på det nu. Det är typ 6,5 cm klack och hon tycker att jag är för ung för det, men hallå, det är ju kilklack?! Det är inte samma sak according to me.
Sen så beställde jag Acne Killer, det är en ansiktsmask som kommer mörda alla mina finnar + pormaskar. Låter sjukt bra enligt mig, jag har så mycket finnar ju. Sen tog jag mig en löptur. Ökade farten en aningens idag, det kändes! Precis när jag var klar ropade pappa att jag hade tio minuter på mig att duscha, klä på mig och sminka mig. Jag klarade allt det där på en kvart, och då gjorde jag ändå alla mina vanliga grejer (två schampoon, balsam, inpackning och duschcremé) och hann sminka mig precis som vanligt. Jag känner mig proud. Just det, jag klippte mig igår också! Klippte upp håret lite och fick bort det slitna. Trots att jag inte har klippt mig sen i Mars så hade jag förvånansvärt välvårdat hår sa frisören. Jag blev fett proud, och det syns knappt att det är kortare. Min syrra trodde inte ens att jag hade klippt mig. MEN NU KOM JAG AV MIG, vi åkte i alla fall till sångcoachen. Jag fick typ ta ashöga toner och jag själv tyckte det lät hur falskt som helst medans sångcoachen sa att det var superbra. Hon heter Cecilia föresten, gick hos henne när jag var liten, för fyra år sedan. Jag fick sjunga acapella och sådär, och hon sa att jag hade min egna stil och förändrade låtarna så att de blev mer personliga. Jag har alltså ett eget "sound", som hon sa. Blev fett glad. I slutet så pratade vi lite om att jag var rädd att ta höga toner för att jag inte ville att det skulle låta falskt. Då sa hon "En musikalisk person med sådan röst som du kan inte sjunga falskt". ÄNNU GLADARE. Seriousley, jag blir så himla glad. Ja, sen åt jag mat på statoil (klockan var typ 4) och drack cola, sen kom jag hem typ och nu har jag tränat på piano. Det går inte så bra men jag ska fortsätta träna och sen titta på X-Factor senare ikväll.
xoxo

if you promise to hold me forever, never let me go

Hallo everyone. Jag sitter här forever alone i mitt rum och väntar på att Sandra ska logga in på skype. Lyssnar på depressing songs, gör alltid det när det är mörkt... varför fett läskig :s
Lite random saker om kvällen... förra inlägget skrev jag ju från mobilen så jag pallade inte skriva så mycket. I alla fal, dagen började lite smått random med att Sandras nycklar försvann mystiskt för andra gången på två veckor. Sandra var fett vacker idag på sin födelsedag, älskar hennes nya läppstift! Och hon får asvackra ögonfransar med hennes nya mascara, och hennes tröja och kjol och korshalsband. Sandra, du var superduper fin idag.
Vi kom 10 minuter försent till fysiken, men våran lärare märkte inget, så jag inbjöd mig själv och tvingade killen bredvid mig att sammarbeta med mig. Fast han sög på fysik så ja, jag och Bibbi som sitter bakom mig övertalade honom att han hade fel. Vi ägde. Efter det gick vi till trapphuset bredvid B-klassens korridor. Och typ dansade, som jag sa förut. Sen kom Erik O och dansade med oss, hahah fett gullig.
Sen skulle vi ha Historia, och jag, Sandra, Malin, Felicia och Krille plus nån till tror jag (?) hittade inte till salen... så vi förvirrade bort oss :s
Sen kom Erik O igen och sa att Peo, våran lärare rageade... fast det gjorde han inte hihi. Sen hade vi espanõl. Jag och Felicia garvade åt alla random killar i vår spanskgrupp... våran lärare bah "Asså stackars er som får vara i den här gruppen med bara massa störda personer!" Vi bah, "jaaah", sen började jag typ asgarva. Sen var det lunch och det var något bajsäckligt så jag åt äpple. Sen hade vi rast aslänge, så jag, Malin, Sandra, Felicia och Alice chillade i korridoren, lyssnade på musik och var allmänt beroende i våra telefoner. Sist av allt hade vi svenska och vi läste sagor hahaha. Sen åkte vi till gitarren och ja, JAG KAN SPELA INTROT PÅ WANEGBT!!! Happyfejs. Aja, sen åkte vi till mitt hus och lämnade gitarrerna, och jag hämtade mitt godis. Sen ah... väntade vi på bussar ganska länge för att vi skulle till Ruccola. Vi köpte pizza, och mannen i kassan han var asjobbig och jag blev förvirrad. Vi gick hemm till Felicia och åt pizza och drack mumsig cola och sen myste vi i hennes soffa.. vid 7 drog vi till fritidsgården, snackade med massa killar från vår gamla skola, var random, åt kladdkaka osv. Det var askul men vi drog hem tidigare eftersom Sandra hade ont i magen. 
xoxo