30/4 2012 - Dagens bild


30/4 2012 - Dagens låt


sometimes i wondering, am i living in a wish dream?

Den meningen kommer från en av mina egna låtar. Hitills är jag klar med tre av de sexton låtar som ska vara klara det här året. Jag tycker bara att det är roligt att skriva och ha utmaningar, så det är inget speciellt om man säger så. Annars då? Jag har börjat använda ricinolja för mitt hår. Sägs att det ska bli längre, friskare samt ljusa upp ens hårfärg. Jag är påväg att bli brunett, en FUL brun färg, och tro mig, inte fint alls. No offense till brunetter, älskar den bruna hårfärget, t ex mina bästa vänner har brunt hår och det är skit fint på dem. Men för folk som mig, som är gjorda för att vara blondiner, ser jag bara tråkig ut och det är inte ok. Hoppas bara att det funkar nu då.
Igår var jag hos mina kusiner, min faster fyllde år igår. Det var väl trevligt, och det var asgoda bakverk! Hahah säger tjockisen här. Sen träffade jag Sandra och då gick vi till Felicia, och hämtade henne. När vi gick hem sen så kommer Clara, min syrra och försöker lära dem att dansa disco dans. Det såg så komiskt ut, asså gud! Sandra gillar inte när jag säger komiskt, hahaha. Föresten läste jag ut Fatta Eld i natt, och har börjat på trean som jag lånade av min kusin. Har största obsessionen av The Hunger Games. Jag önskar att det fanns killar som Peeta. Han verkar så perfekt som kille, har värsta crushen på bokens Peeta. Även om Josh Hutcherson är ganska gullig också. Anyways, I like the boy with the bread. Aw. Nu väntar jag på att sömntutorna ska ringa mig. Jag vaknade liksom åtta, lol.
loads of love x


when you walk away, i count the steps that you take - do you see how much i need you right now?

Fangirlar just nu. Skrev nyss asgullig love grej med mig och Harry. Freakad men kul dag. Vi körde Sanning&konka med killarna hemma hos mig.. awkward forever asså oh my god. Dog typ varenda gång jag skulle göra något. Annars köpte pappa Fatta Eld till mig idag, alltså andra delen av The Hunger Games, och jag håller på att läsa den som en tokig person. JAG VILL ATT KATNISS OCH PEETA SKA VARA LYCKLIGA I ALLA SINA DAGAR. DOM ÄR GJORDA FÖR VARANDRA OKEJ. Blev helt galen när jag insåg att Peeta blev sårad... jag ba "omg beebi". Så jag antar att det blir vad jag ska göra resten av kvällen. See yah, love xx

its a true story bro


26/4 2012 - Dagenslåt


min droglåt just nu<3


never plan the day i'd be losing you

YOH folket. Vet att jag har varit oaktiv, felot så mycket. Felicia har varit hos mig hela dagen. Vi har tjockat i oss Max-mat och tårta, hahahah tjockisar forever. Nu orkar vi typ inte röra på oss. I alla fall kom underbara Sandra tillbaka idag... men hon var liksom för trött för att vänta tills vi slutade så vi attackerade Simon med kramar istället. Och vi fick islänsk lakris... så jäkla god omg. Felicia ligger utslagen på golvet, hahahha. Har bytt plats på mina 1D bilder btw. Nu är det lättare att kyssa Harry... hahahah epic fail. Jag och Felicia gjorde en cover idag... vi började garva asmånga grejer... tog över 1 och en halv timme innan vi var klara. Kommer inte orka springa idag, min mage gör för ont. Oj just det, engelska läxa till imorgon... hell no jag har tappat bort min bok... och förra veckan hade jag tappat bort min mattebok. Jag känner att jag börjar bli för slarvig nu. Läste ut Hungerspelen igår btw... SÅHÄR APBRA ATT JAG DÖR IGEN OSV. Måste köpa Fatta Eld redan idag... kommer typ dö annars. Anyways... har haft en rolig dag med massa skratt tillsammans med massa olika killar, as usual. Alla tjejer har typ något emot oss tre hahaha vi är för knäppa helt enkelt.

peace out


23/4 2012 - Dagens låt


but i couldn't stay away, i couldn't fight

Känner mig ultimate ego när jag sitter och lyssnar på mig själv när jag spelar Someone Like You. Det är den enda covern som jag faktiskt känner mig något stolt över. Tänker göra ett inlägg med låtar som jag måste göra covers på. Sen stryker jag dem när jag är klar. Har bestämt mig för att ta bort alla covers som jag inte är nöjd med. Vilket är alla. Spelade dessutom fel plus att jag var trollface #1 i videon till Someone Like You. Det kan vara min "startcover". Det blir awesome. Nu vet ni det. Nu har jag i alla fall tryckt på "prenumera" knappen tusen gånger. Ambitiösa som vi är har vi även startat en kanal tillsammans. Sandra är på Island nu. It hurts me. I alla fall, nu ska jag stoppa i mig en Mums-Mums. Ha det awesome flickor.

peace


you'll be alright

Hejsan hoppsan på er folket! Vill bara säga att jag kommer satsa lite mer på min, Sandras och Felicias blogg. Så följ mig där om du vill fortsätta!
Just nu förbereder jag mig inför morgondagen. Det blev ingen promenad för mig, Sandra och Felicia. För det första så regnade det. För det andra så svarade inte Sandra. För det tredje så skulle jag rida. Och nu kommer jag inte att träffa min elskling Sandra på en vecka. Sad face ju. Får mig shippad med killarna just nu. 6 Harry, 5 Niall, 3 Louis, och 1 Zayn. Ingen på lille Liam höhö. Woop, där kom en till Niall. Jaa... sanningen är kanske att jag passar bättre med Niall? Äh älskar honom också så det är awesome. Hahah nedå, eller, vad tycker ni människor?
loads of love x


Karaktärstävling!

Vill bara påminna alla om att jag har en karaktärstävling på min novell. Tycker att ni ska ansöka!
Kopierar texten från bloggen.


Jag har börjat planera lite för min kommande novell. Ni får se vad den handlar om, men jag söker fyra karaktärer. Tjejer. En har jag redan i huvudet. Skicka ett mejl till onedirectiionmoments@hotmail.com med namn på karaktären, personlighet, bakgrund samt intressen.
Självklart får ni vara er själva, men försök att ändra ert namn till något som är mer "engelskt" eftersom jag hade tänkt att alla ska vara från Storbritannien. Hoppas att många ansöker!

Saker som ska vara med:

#Namn på karaktären (Hela namnet, alltså även efternamn)

#Bakgrund (Familj, speciella händelser osv)

#Personlighet (Försök att beskriva så bra som möjligt, så att jag kan sätta mig in i karaktären när jag skriver)

#Intressen (Hitta på något som personen tycker om att göra. Här kan du även skriva vad karaktären drömmer om att bli osv)

#Vem du vill dejta (Harry är upptagen, men alla andra är okej, hahah)

Om inga ansöker väljer jag såklart namn, men det är roligare om ni bestämmer!
Det kommer handla lika mycket om alla, så att ni vet. Det är ingen huvudperson, som i min nuvarande berättelse (Julia).
I varje del tänker jag ge er en låt som killarna har framfört, som passar ihop med berättelsen. Bara för att jag är musikälskare. Anyway, det skulle vara kul om du kommenterade om du nu ansökte! ♥

www.onedirectiionmoments.blogg.se


i can be tough, i can be strong. but with you, its not like that at all

Bestämmde mig för att droga Avril Lavigne nu av någon anledning. Dunno why. Sen tänker jag skriva massor av inlägg på min, Sandra och Felicias gemensamma blogg. Och sen ska jag skriva klart en ny del på min novell. Mycket skrivande här alltså. Har i alla fall bestämt mig för att ta en paus från gsm, den där sidan blir bara tråkigare och tråkigare för varje dag som går. Vet inte ens varför jag är medlem där längre. Och facebook har jag ju tagit bort för längesedan. Och twitter har jag i mobilen. Vilket gör att bara blogg.se är kvar! Nej, youtube är ju mitt jobb också by the way. Har börjat säga det, känner mig lite ball då. Kbry tänker ni nu, hahahaha. Käkade en bulle nyss. Den var god. Nej nu börjar jag tråka ut er fåntrattar. puss&kram


Favoritlåtarna just nu

Jag har säkert förklarat det 120 gånger eller något, så ni vet säkert vilka olika artister jag lyssnar på. Tänker länka mina droglåtar med alla bara för att... äh jag vet inte.

this is the part of me

Du kanske tog många delar av vem jag var ifrån mig. Snäll, oskyldig, tystlåten. Men det fanns en jävla del du inte kunde slita loss. Den del som brinner starkast inom mig. This is the part of me that you never going to ever take away from me.

Hej allihopa.
Jag och Felicia var hos Sandra nyss. Vi kollade på One Direction stuffs och på Monte Carlo med Selena Gomez. Nu sitter jag och typ nördar musik och tänker på One Direction. Hej inget liv. Jag älskar de i alla fall och är inte en sådan som bara ger upp dem för att de någon gång i framtiden skulle anses som "ute". Fuck off, säger jag bara.
I övrigt har vi tre startat en blogg. www.threegirlsonedream.blogg.se heter den. Tycker ni som följer min blogg kan kika in på den. Vi ska fixa design och så vidare sen. Inte nu bara, höhö. Min nya drog låt är Safe and Sound. Faaaaan vad bra den är. Jag älskar den, likaså The Hunger Games. Just close your eyes. Min dröm är att få göra en musikvideo till den. Kanske ska göra det? Omg ja. Hahhaha lycka till med det bullen. Anyway. Den är självklart bäst med Taylor Swift, hon äger. Annars gillar jag att lyssna på den med Christina Grimmie eller Megan Nicole&Tiffany Alvord. De är asduktiga. Önskar att jag hade en sådan mikrofon. Man låter alltid bättre med mikrofon, ni har noterat det va?
Just close your eyes, you'll be all right.

Jag älskar mina vänner. Jag älskar min familj. Jag älskar mina idoler. Men framför allt älskar jag lågan som brinner inom mig.


the feeling when you think you aren't enough

Nördar Christina Grimmie och Katy Perry just nu, yey! Sen tänkte jag öva lite på When I Look At You, eftersom jag var grymt missnöjd med den jag gjorde från början. Jag var både extremt ful och sjöng dessutom falskt på några ställen. Det var lite sorgligt. Just nu lyssnar jag på random Nialls solos. Jag vet inte varför, tryckte bara på den. Min favorit med honom är i One Thing och Moments. Så här asgullig då! Och nu tryckte jag på Zayns. Jao. Inget liv hära.
I alla fall ska jag ta en springtur på löpbandet sedan. 15 minuter varje dag. Sen har jag ju varit hängig i två dagar så att jag inte orkade. Fy på mig. Nåväl, ska droga One Direction lite till, sedan ska jag träna på låten, sen springtur, sen te och till sist välja kläder inför imorgon. Puss&kram

ignorera mitt ansikte. I know im ugly but I can't change the way I were created.


Dag 30 - Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Ja ni, loads off stuff.

1# Jag har blivit 110 % lycklig.
2# Jag har skaffat nya killkompisar som både kan vara irriterande, korkade men samtidigt några av de roligaste som finns.
3# Jag har blivit FRIDA premurenant (still proud)
4# Jag har fått en iPhone
5# Jag har börjat lyssna på mer blandad musik.