bloggpaus!

har tröttnat på att blogga + att jag kommer göra en sak som kommer ta mycket tid... så ja, jag tar en paus helt enkelt!
Här får ni min cover av Kiss You av One Direction ah, så det är det sista ni hör från mig på ett tag! puss
 
assnygg still bild jao

i will try to fix you

 
I know this is a oldie, but i really love this song. I would like to dedicate this to one of my best friends, and she love this song. You know who you are, I love you.
 
kopierat från min youtube kanal under den här videon.

you can't just sit down there and hope for everything to get better, you have to fight to make it better

Citat av mig.
HEJ FOLK.

Såg ut sådär idag, som på bilden över. Så att ni vet. Kom hem för en halvtimme sedan, var i Vällingby med Sandra och köpte en bh och en ny deodorant. Lägger ut bilder sedan haha geek.
Sandra köpte också en bh och hon hade ångest över den haha. Jag får också ångest av att köpa det, asså det finns typ bara tantbhar i min storlek? Typ utan inlägg? Aja fick hem en vinröd i alla fall.
Lyssnar på Fix You av Coldplay. Som jag för övrigt sjöng igår hos min sångcoach. Fick bra betyg av henne på den, hon gillar coldplay. Men sen sjöng jag också en av mina favoritlåtar, State Of GraceTaylor Swift och hon var sjukt imponerad. Jag blev såhäääär glad. I alla fall, lång skoldag, hände inte mycket. Var mest med Fälli och Sandra, mina favoriter. Hehehehehe aja vi snackade asmycket om 1D. Har dampat över konserten hela dagen, 114 DAGAR kvar!!!!! Långt ju. :(
Ikväll ska jag spela in en cover av Kiss You One Direction ! Sen ska jag typ kolla på Gossip Girl och läsa en 1Dnovell.
Puss&kram hörs imorrn!

they don't know i've waited all my life

Har varit en bra dag. Vid halv sex drog jag och Fälli och Sandra ut på promenad och snackade om 2013 och 2012. Sen gick vi till ica och köpte mjölk och sen gick vi hem till sandra och och planerade en grej plus drack varm choklad! När jag kom hem åt jag middag och satt och läste en 1d novell. Ah och nu snackar jag med sandra och felicia på skype! 
Ska typ göra det ett tag nu puss
lekte aria igår hahaha

you don't know you're beautiful

Lyssnar på One direction, alla låtar! Minnen forever. 
Hade bääästa dagen igår! Askul med Felicia och Sandra. Vi hade två håltimmar igår, första lektionen, matten alltså, och sista lektionen, fysik. Dock så var vi tvungna att jobba med matte i bibloteket. Aschill dag, hade snyggaste outfiten enligt mig. Haha. Religion lektionen var bra, vi snackade om judendomen och Abraham och hans söner Isak och Ismael. Jag kommer ihåg, känner mig pro lol. Sen var det första spanska lektionen för terminen, min spanska grupp är fett random men det är typ roligt i den, haha. Efter skolan gick jag, Sandra och Felicia hem till mig och vi åt makaroner med ost och snackade. Sen ska vi göra en awesome sak! Är astaggad inför det, hihi. På kvällen åt jag och sedan så snackade jag på skype med Felicia och Sandra i typ 2 och en halv timme? Och fixade lite om den där awesome sakisen. 
Gick och la mig vid kvart i ett, och vaknade tio och fick äta frukost och kolla på gossip girl. Sen fick jag städa, alla julsaker är borta nu :o
Och nu ska jag sitta lite vid tumblr och fixa på en bloggdesign. Senare måste jag kolla vad jag skall sjunga imorgon hos Cecilia, min sångcoach. Tror jag ska sjunga Kiss You - One Direction och Fix You - Coldplay, men det kan ändras!
Ha en bra dag så hörs vi kanske ikväll! :*

scared

... vittnade just mina föräldrar dansa galet till live while we're young... omg

life taught me to die

Hellu.
Jag vaknade imorse och mådde så jävla illa, så ja, jag stannade hemma. Har kollat på gossip girl sedan 10.30. Ska precis se episode 2 season 2. 
Fick också reda på att det kommer bli en tredje kille med i awkward som jenna blir kär i... asså nä nu kommer hon aldrig bli tillsammans med Jake igen... sad face.
Aja, måste äta någonting enligt min mamma. Men jag har asont i magen så ah... blä
pusspuss
another picture from yesterday

Dagens outfit 9/1 -13

Jeans: H&M | Tröja: Justice 
Jacka: H&M | Halsduk: H&M | Uggs: Nelly | Ring: Okänt | Jeans: H&M

im wonderstruck, blushing all the way home

Första skoldagen idag. Det var ok i skolan, men hade typ glömt hur jobbiga alla är :/
Idag gick jag hem, hoppade in i min älskling one piece och sedan gjorde jag varm choklad och varm macka och kollade på episoden av Pretty Little Liars som kom ut i natt. Har saknat pll, episoden var okej, det hände inte så mycket, hade hoppats på mycket mer eftersom det har varit så långt uppehåll. Men den var ändå bra, längtar redan tills nästa veckas episode! :3
Kollade sedan på en episode av gossip girl och ska typ kolla vidare, om inte pappa tvingar mig att hjälpa till med maten. Aja, puss! :*
me today! älskar min tröja yeah. :D :D

darling, it was good, never looking down

Hola biatchos.
Har varit sååå trött idag, typ håller på att somna. Jag gick och la mig 11-11:30 igår, eftersom jag gick upp 8 på morgonen, och jag sov till 10:30. 11 timmmar? Har inte sovit så länge på typ, ett halv år. Jag skulle egentligen gått upp åtta men jag somnade om. Har ätit thai idag, asgott. Det är typ maten jag gillar med thailand, haha. Imorgon är det skola, otaggad. Wäääh vill inte börja skolan igen. Har kollat på Gossip Girl idag i alla fall, 5 episoder kvar av säsong 1. Aja, ska kolla vidare men tänkte att ni borde få en update liksom. Imorgon börjar PLL igen, eller egentligen i kväll men det är ju amerikansk tid så avsnittet kommer inte vara uppe förens i natt, så ska kolla imorrn.
Puss och kram
Den här bilden togs för exakt ett år sedan, första dagen efter jullovet förra året. Har förändrats så mycket, usch vad jag lekte mycket på den tiden. Bättre att vara ärlig mot sig själv och mot alla andra vem man egentligen är och vad man egentligen känner, så kommer allt lösa sig. :-)

HALVVÄGS PÅ EN NY DESIGN!

oh yeah

it is hard to make a conversation when he's taking my breath away

Vakande 8 idag, kändes så lame wäääh. På torsdag måste jag gå upp 06:10, hur överlever man?!
Har bara kollat på serier idag. Kollade först klart Awkward, så nu har jag sett den serien 2 gånger (och läntar som en galning till tredje säsongen), och har precis sett klart tredje episoden av Gossip Girl. Serien verkar hittills bra, men det är 6 freaking säsonger och avsnitten är 45 minuter långa. Kommer nog ta ett tag. Men aja, ska äta blåbärsoppa nu för det är gott. Man ska äta sådana där mandelbiskiver i också, hehe. Så ah. Ha en bra dag alla människor och för er som började skolan idag, hoppas ni inte dog haha. Hörs kanske senare om jag pallar, ska också börja fixa en ny design!

dream as you live forever, live as if you'll die tomorrow

Lyssnar på olika covers av folk. :3
Var på ansiktsbehandling tidigare idag som jag skrev förut. Min statistik börjar öka mer... för att jag uppdaterar mer? Uppdaterar om ganska ointressanta saker men ändå, uppskattar att folk bryr sig. Sen gick jag runt i Vällingby med rött ansikte och utan smink. Då träffar jag på min gamla lärare. Det var awkward att träffa henne när jag såg ut som jag gjorde, men ändå trevligt. Imorgon ska jag chilla och börja kolla på Gossip Girl. Det är alldeles för många personer som har sagt att den är bra, och om det är så måste jag se den... det var så med Pretty Little Liars också, haha. Den börjar igen på Tisdag! Men den kommer inte finnas i Sverige förens på Onsdag... ska typ springa hem efter skolan och titta på den. Har sett i fram emot den så sjukt länge! 
Annars har jag inte gjort mycket, tog ett avslappnande bad. Min mamma och pappa har också bestämt sig för att vi ska åka till Málaga, som ligger i Spanien, till sommaren, en vecka, och en till vecka någon annanstans i Spanien. Har aldrig varit i riktiga Spanien, men på Kanarieörna 10-11 gånger. Alla i min spanskbok bor i Malaga, såhär random. Me llamo Jose y vive en Málaga. Typ så. Längtar inte tillbaka till skolan. Längtar redan till sportlovet. Blä. Men det är i alla fall två lov på vårterminen. I och för sig är den lite längre än höstterminen men ändå. De roliga sakerna händer alltid på vårterminen. Längtar till Maj, wäääh.
Oki ska sluta whina nu, puss, hörs imorrn !
 

Nya saker!

Faktiskt blev det lite inköp idag när jag fick hudvård. Det är superbra hudvårds produkter, som är mot acne och oren hud, som jag har under mitt smink, haha. Dock är dessa produkter vääääldigt dyra, alla fyra saker kostade sammanlagt 2000 :-
Men tydligen ska de vara jätte bra och i maj ska jag tydligen ha perfekt hy, får hoppas på det. Sen är det 2 jeans från H&M. Så ah, lite småshopping men tänkte framför allt visa upp hudprodukterna för att rekommendera till er som har samma problem. De heter MD formulations :)


god made me for a reason and i'm live life the best way i can

Shoo ungar. 
Jag är dålig på inledningar. Sorry ._.
Det kommer inte hända så mycket mer det här jullovet. Har varit otroligt skönt, men lite tråkigt också. Har mest suttit hemma liksom. Men på Onsdag blir det back to school. Wäh. Idag så åkte jag och pappa och käkade sushi i brommaplan, de har godaste sushin på en bar där! Vi satt och snackade om framtiden, haha, och om att jag borde börja på en ny aktivitet och träffa människor. Vet bara inte vad jag skulle börja på. Vi snackade också om att jag skulle bli utbytesstudent. Efter nian åker jag wohooo. Nejmen ah.
Sen gjorde jag inte så mycket, tränade (sprang på löpbandet + 100 situps), åt middag och kollade på Mamma Mia filmen. Vi hade den hemma så vi såg den innan den gick på tv för att slippa reklampauserna. Den är en väldigt bra film actually. Just nu lyssnar jag på Take Me Home och sen ska jag sitta vid tumblr. Och sen ska jag kolla på Awkward. Mina standard kvällar haha! Kanske ska börja på en ny design till den här jekla bloggen. Tar så lång tid bara. Men ska försöka. possposs
Bild från nyår! Stog inne på toa och egofotade mig själv haha