six month gone and im still reaching, even though i know you're not there

Yoh mannar! Har blivit bra på att uppdatera om ointressanta saker. Thumbs up for me.
Nejmen. Ska nu fixa en spotifylista inför nyår imorgon. Kommer bli mycket 1D, Demi Lovato och Miley Cyrus, eftersom de har många poplåtar. Man ska ju vara taggad inför nyår! Vilket jag är. Imorgon ska jag lista upp årets höjdpunkter och saker jag ser fram emot 2013! Vilket är ganska mycket. Tror det kommer bli ett grymt år.
Jag har dukat och fixat placeringskort ikväll, och mina föräldrar svär ute i köket över att de inte tycker lika om hur mycket maten ska saltas. Standardproblem i min familj. Imorgon blir det att fixa i ordning sig inför kvällen och sen fixa i ordning saker med maten! Alla som kommer imorgon har jag känt hela livet, och så länge de har funnits om man säger så. Trivs väldigt bra med dem. Ser de inte så ofta, för en av familjerna bor inne i sthlm, och de andra två i Uppsala. Men vi träffas typ på sådana här saker så det är bra.
Om jag hinner ska jag titta om några avsnitt av awkward, alternativt kolla en film. Har kollat på åtminstonde en film per dag på jullovet, under kvällarna dårå. Också tumblr! Fick 10 nya följare efter att jag la upp 10 olika bilder. Känner mig taggad för att vara dära!
 
Snälla gud, låt 2013 bli ett otroligt bra år. Jag behöver det. 
mukket fin bild HAHA

shine bright like a diamond

Hejhej, har börjat bli aktiv på tumblr igen. Det är ju fett grymt ju... min tumblr heter www.obsessingswedishgirl.tumblr.com
Med obsessing menar jag att efter jag har sett en film, eller hört en låt, eller what ever, blir jag typ besatt av personen i fråga... det är i 9/10 av fallen en kille, som just nu, har jag en obsession av Brett Davern, Jake Rosati i awkward. Dör för hans snygghet. :OOO
Men ah, checka min tumblr och följ mig :D
Just nu så händer nothing, min syrras bästis familj är här, och de är väl trevliga... fast min dator är trevligare. Nejmen. Ska chilla, kolla om Awkward osv. Har redan börjat lite men ja... jag säger ju att jag är besatt av saker... jag är fan creepy.
okej nu går jag hejdå

INGET SPECIELLT HAR HÄNT IDAG - SÅ PALLAR INTE SKRIVA NÅT

KARMA IS A BITCH, PEOPLE

AWKWARD #teamjake

Asså bästa haha. Ska se om Awkward, längtar till tredje säsongen som är i juli. :/

Random Q/A

ALLMÄN INFORMATION OM MIG:

Vad är ditt fullständiga namn?
 
Julia Karin Christina Wahlgren
Hur gammal är du? 13 år
Hur lång är du? 161-162 cm
Vad väger du? 53 kg
Hårfärg? blond
Ögonfärg? Gröna
Vart bor du? Stockholm


FAVORIT...

Djur? 
Lejon
Maträtt? Tacos & Sushi!
Låt? Little Things - One Direction, The Only Exception - Paramore och även State of Grace - Taylor Swift just nu.
Serie? AWKWARD! Älskar Pretty Little Liars och Glee men Awkward rules. Älskar den serien.
Sport? Haha jag hatar sport! Om jag ska välja en är det väl fotboll då. Jag spelar inte men det är kul att se på tv sådär ibland.
Program? Jag gillar inte att titta på tv så mycket så jag har inte direkt ett favoritprogram. Hehe.
Rum i huset? Mitt rum och badrummet på nedervåningen... som nästan är som mitt eftersom jag typ är den enda som använder det.
Årstid? Vinter! Älskar snö. Ogillar dock slask osv, det är blä. Och kyla är obehagligt om man inte har på sig varma sköna kläder, för då så är det bara mysigt!
Parfym? Har använt Moschinos I love love i ett år nu, men nu ska jag testa Taylor Swifts Wonderstruck. Så jag sätter de två som mina favoriter!

EKONOMI:

Vad spenderar du dina pengar på? 
Skivor, kläder, spel, smink osv
Hur mycket pengar får du i månaden? 300 kr. 
Är du en sparare eller slösare? Om jag verkligen vill ha något i framtiden så är jag en sparare, men om jag får pengar och vet något jag vill ha köper jag det direkt xD Min månadspeng är oftast slut på en vecka hehe 

KÄRLEK OCH VÄNSKAP:

Är du singel? 
ja
Vad tycker du om kärlek? Alltså, jag har bara varit olyckligt kär och det sög. Men jag skulle verkligen vilja ha någon som älskar mig för vem jag är.
Saknar du någon speciell person? Jag saknar hur alla brukade vara.
Har du svårt för att bli kär? Nej, inte så. Jag har bara varit kär i en kille och det kom liksom pang på när jag lärde känna honom. Jag har superlätt däremot att fatta intresse för någon, det gör jag hela tiden, och försöker få den personens uppmärksamhet typ all the time och sen när jag lär känna den blir jag kär. Det är äkta mig xD
Har du många vänner? Nej, alltså jag har väl en del vänner men inte så många som jag hänger med konstant om man säger så.
Har du någon du kan prata med om allt? Jafyra stycken faktiskt.
Har du svårt för att få vänner? Ja, jag har supersvårt att lita på folk. De flesta jag är vän med är jag vän med tack vare Sandra och Felicia. Det är ganska synd egentligen men det är ok.
Föredrar du många halvnära vänner eller några få nära? några nära



RANDOM INFORMATION:

Har du körkort? 
nej
Äger du några Converseskor? 4 par, älskar converse!
Hur många kuddar sover du med? 1, ibland två om jag inte kan sova hehe
Vilken tid är väckarklockan inställd på? Jag börjar olika tider varenda dag och det är mellan 06:10 - 06:55. Så ah någonstans mellan de tiderna varenda dag.
Äger du en Iphone? Ja, är så glad över den haha.
Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? Åka till Los Angeles/New York och så shoppa allt jag ville ha hehe :3
Festar du mycket? Ne, är emot att folk festar i min ålder.
Vilka språk kan du tala? svenska såklart och engelska, och ytterst lite spanska.
Äter du frukost dagligen? ja. Då orkar man dagen haha
Sover du på sida, mage eller rygg? Sida, alltid.
Har du en egen dator? Ja, en laptop från Packard Bell.
Vill du ha barn? ja! barn är supergulliga om de inte skriker för mycket.
Om ja, vad skulle dina barn heta? Vill ha barn med gulliga namn som betyder något, typ Hope, Destiny, Joy eller något. Killnamn så vet jag inte riktigt men jag älskar namnet William så typ det xD
Vad har du på dig just nu? Svarta jeansleggings, en ed hardy tröja och svarta strumpor.
När känner du dig som snyggast? Precis när jag är klar med mig själv på morgonen. Ungefär 15 min efter känner jag mig ful igen x)

ANTINGEN ELLER:

Hemmakväll/Utekväll? 
Hemmakväll! Fast om jag ska lära känna någon ny gillar jag att vara ute, hehe.
Kärlek/Vänner? Vänner, som sagt har jag inte så posetiva upplevelser av kärlek så aa.
Chips/Godis? Godis, älskar godis! Min älskling!
Frukt/Grönsaker? Grönsaker. Gillar inte alla frukter men grönsaker älskar jag! hehe
Vitt/Svart? Svart, haha emostyle. Nämen ;)
Varmt/Kallt? Ljummet brä :D:D nejmen alltså. Jag hatar när det är typ -20 grader ute men hatar även när det är +35 grader så jag vet inte. Kallt tror jag, brukar dö av värmeslag xD
Tjock/Smal? När det kommer till mig så är det helt klart smal.
Villa/Lägenhet? Villa!
Dyrt/Billigt? dyrt
Pizza/Sushi? Sushi
Nyttigt/Onyttigt? nyttigt, fast jag älskar att äta på max lite då och då hehe 
Singel/Förhållande? Har aldrig varit i ett förhållande, men tror jag skulle föredra det. Att känna sig älskad och inte ensam.
Inne/Ute? Inne! Hatar att vara utomhus när man är i sverige. Däremot i USA var det bäst att vara utomhus!
Frisk/Sjuk? frisk såklart? eh
Guld/Silver? silver faktiskt, guld klär inte mig så bra
Sminkad/Osminkad? sminkad. får ångest om jag går ut osminkad. fast det är skönt att vara osminkad när man är hemma bara.
Morgon/Kväll? KVÄLL!!! Morgonen är jobbig för då måste man resa sig ur sängen och kvällar är bäst för man kan sitta i sitt rum med datan utan att någon stör eftersom alla sover haha
Rakat/Orakat? rakat!! det känns obekvämt utan haha
Ragga/Raggas? raggas, kan inte ragga folk asså :'s
Hår/Smink? smink. Mitt hår behöver man inte göra så mycket med och det är roligare att sminka
Fredagkväll/Lördagmorgon? fredagskväll. Skönaste.
Vänster/Höger? höger... fast vänster också. Jag äter med vänster :o
 
Okej, hade tråkigt så svarade på de här frågorna xD

Kort update om mitt *host* händelserika liv

 

i have felt this way every night and day wishing that you would just come a little closer

HEJHOPP UNGAR. Jag sitter just nu som en kung i min fotölj. Har fått ryggproblem pga att jag har suttit i dåliga ställningar vid datorn. Så mammsen och pappsen köpte en fotölj till mig. Lite sådär random. Men jag gillar den. Jag fryser om mina fötter. Ska stänga fönstret. Jag hoppas att alla juldagar har varit bra för er. Igår var jag först på Ekerö på ett släkt kalas eller vad man ska nu säga, sen gick jag till Sandra vid 22 och sov hos henne. Vi snackade om lite random saker och sen åt vi popcorn, dumlekakor, snickers, knäck och drack zingo. Awesome. Vi kollade på ett random avsnitt av Awkward, asså bästa avsnittet! Awkward är defintitivt min favoritserie, så grymt bra. Är team Jake all in. Har nog redan skrivit det men ändå hehe :s
Aja vi gick och la oss vid två, och jag somnade halv tre för att jag gick upp 9:00 i går morse (min mamma tvingade mig att gå upp) och hade gått och lagt mig 03:00. Det är typ standard tid för mig att gå och lägga mig nu på jullovet, hehe. Sandra började snacka i telefon med två av hennes killkompisar och där låg jag och sov. Hon tog en bild på mig när jag sov.... SANDRA DITT CREEP D: Aja jag gick hem vid halv tolv och åt frukost, för Sandra hade ingen frukost hemma och dessutom skulle hon till sin kusse. Medans jag åt frukost kollade jag på Hungergames, det var så grymt awesome, min favoritfilm all in! Mitt i filmen ringde min Fälli och vi snackade i någon timme, haha anledningen till att hon ringde var så sjukt awesome HAHA. Sen kollade jag klart på filmen, åt Max mat, och sen har jag typ chillat vid tv:n resten av dagen. Och "installerat" min fotölj. Så grymt skönt med lov, vill inte att det ska ta slut! Det är bara 12 dagar kvar av det, sad. Ikväll ska jag kolla på någon mysig film osv. Imorrn ska jag träffa Felicia, vet inte när eller vad vi ska göra men jag ska i alla fall träffa henne haha. Puss och kram
bild från den 23/12

i have always been in love with you but you are unable to see that

Först och främst vill jag säga grattis till min Boo Bear som blev 21 igår den 24/12/12! Love hiiiim. ♥♥♥
 
Sen, ska jag berätta om de senaste dagarna. ao.
Den 23 fixade jag bara i ordning mig och var lite social, ehhe.
Igår vaknade jag vid halv nio och fick öppna fyra presenter. Jag åt julfrukost och sen så fixade jag mig, sminkade mig och grejor. Hade en jätte fin klänning, Taylor Swift hade nästan en lika dan när hon var hos Skavlan. Hahah proud. 
Såg ut såhär.
Satt med min iPhone hela förmiddagen typ, HHAAHA FETT OSOCIAL. 
Min chokladkalender är slut. WÄÄÄÄH.
Sen åt jag i alla fall julbord och det ända jag äter är typ prinskorv. Hehhe.
Bilderna är upp och ner för att jag inte orkar vända dem hehe.
Jag drack upp en 2 liters coca cola light den lunchen. Det är jag det.
Sen väntade typ alla på att julgrejen skulle börja. Älskar det, så himla gulligt asså.
Vi åt kakor också. Haha.
Tomteverkstaden! Haha tydlig bild verkligen.
Kakor!!!
Sen mitt under Kan du vissla Johanna (supergullig film) kom Tomten, det vill säga min pappa. Mina små kusiner köpte att han var tomte hahahah.
Sen tog det typ 3 timmar att öppna alla presenter. Efter det hade jag asont i huvudet och vi åt gröt och sedan spelade vi lite familjespel och snackade och vid halv tolv försvann jag in i mitt rum och kollade på Awkward till 03:00. Är i mitten av säsong 2, ska kolla klart på serien idag. Den är grym. Jag tycker mest om Jake. Han är assnygg (tycker han är snyggare än Matty) och dessutom är han snällare. Ah. Idag har jag bara chillat, vaknade med världens huvudvärk. Kollade på en film min syrra fick i julklapp, om Bert. HAHA PASSANDE FÖR ÄN 9 ÅRING ATT FÅ DET I JULKLAPP, DE SNACKAR OM SEX 24/7. Aja, ska som sagt kolla på awkward nu. puss och kram.
 update: jag glömde en julklapp. haha den är där nere! Det var i alla fall puder och en kabukibrush.

JULKLAPPAR

Så ja, tänkte visa er lite julklappar jag fick. Firade som sagt julen med min mamma, pappa, syster, två kusiner (1 & 3 år), morbror, hans fru, mormor och morfar. Var mysigt men så jävla högljutt, har så jävla ont i huvudet nu... vilket även kan bero på att jag kollade på Awkward tills 03:00 igår/imorse (?). Aja ska göra ett annat inlägg med mer detaljer senare.
 
JAG FICK:
Det är en sak man ska stoppa sitt SL kort i. Jag hittade det btw, det låg på golvet... vänta jag tror inte jag ens berättade att jag tappade bort det, lol.
Det här är ett halsband som har satts på för att aldrig tas av. Så glad för att jag fick det, är supergulligt.
En rosa tröja från Ed Hardy. Det är ett litet märke på och så är den V-ringad.
Ett iPhone skal. Det ser ut som en rosa sköldpadda.
En supertight klänning från Ed Hardy, är rädd att jag ska se tjock ut i den bara HAHA.
Glansiga jeansleggings tror jag, från Cubus... har hål i tre av mina jeans. -_-
En mjuktröja med stjärnor på från Cubus.
En egen brynskugga och en pensel. Det stod att den var av ponnyhår och jag ba öhhh det låter så mysko ponnyhår... okej ingen tyckte det var roligt förutom jag HAHA.
Blåa hörlurar, grymt ljud!
En pyjamas med nallar på, den är jätte gullig och mjuk :'3
Mysfilt! Den är jätte fluffig.
En gullig spetströja från Hollister. Första bilden är med linne och andra utan. Tycker den blir finare med linne.
En mönstrad One Piece. Inte äkta men den är så jävla mysig att jag dör. Har haft på mig den sen jag fick den HAHA.
1D-tröja! Säg hej till mitt nya favoritplagg. Ska ha den på konserten ofcourse.
Taylor Swifts parfym!!!!!!!!! Har önskat mig den  i ett halvår. Luktar asgott mohahahaha.
Vita Lovika vantar eller hur det nu stavas. Har ju haft gråa innan men de har ett hål i sig.
självklart hade jag glömt att lägga upp en sak, mitt puder och en kabukibrush. fail.
 
Fick också 200 kr. Och juste, jag fick One Direction konsertbiljetten också även om jag redan hade den. hehe. 

i find your lips so kissable

Har städat hela dagen, och färgat mitt hår blondare. Ska färga det en gång till under jullovet. Har precis kollat på Monte Carlo, med Selena Gomez och Cory Monteith bland annat. Den var helt okaaaj. Ska kolla på första episoden av Awkward nu eftersom Felicia och Sandra tyckte att jag skulle det. Så ah, godnatt, puss och kram

Polkaknäck

...bakade jag i Onsdags. Bara några bilder.

cause everything you do is magic

Jag sitter och lyssnar på Magic - One Direction. Wow Julia lyssnar på 1D surprise!! Tänkte skriva det svenska ordet men har glömt hur man stavar det.... oppsi :s
Dagen var kort, Felicia och Sandra kom till mig på morgonen och vi öppnade julklappar och fixade oss. Jag fick en eyeliner och lösnaglar! Awesome. Vi fick ju våra betyg, mina högsta var i Geografi och Musik, hade B i dom. *Stolt*. Hade inte ett endaste E, 5 stycken D, 8 C:n och 2 B:n. Inget A och det var ju lite sad. Men jag är ändå glad, hade trott på mycket sämre. Jag fick C i engelska. Min engelska lärare beslutade sig för att vara snäll för en gångs skull. Efteråt drog vi tre till Brommaplan och köpte sushi, sen åkte vi hem till Sandra och åt och snackade och var allmänt random resten av eftermiddagen. Sen jag kom hem har jag typ bara julstökat, eller jag åt tacos och kollade på Brigde to Terabithia med familjen. Började typ gråta av den för Josh var så gullig när han grät och jag ba jag gråter med dig bebi :'(((
Nu har vi klätt granen och imorgon gäller det bara att städa. Min mormor och morfar, morbror, min ingifta moster och deras två barn Carl och Hugo kommer. Har saknat de små rackarungarna! ♥
Ska sova nu tror jag, är så grymt trött haha.
 
iphone bilder människor!

FELICIAS FÖDELSEDAG 20/12

När min pumpkin blev tretton så var det awesome. Vi alla tre träffades på morgonen och hon fick sina presenter (En tröja och en bh). Sen när vi kom till skolan fixade Malin och Sandra en kladdkaka till henne där det stod grattis slav. Så typiskt Malin haha. Sandra skulle gömma kladdkakan under sin tjocktröja och sen slickade hon upp det. 
 
Sen gick vi till klassrummet och då dansade några den traditionella dansen som vi skulle göra senare. 
Mycket fin bild på Sandra och Jens när de dansar. :'3
 
Sen var det danstävling, det var väl kul fast jag gjorde massa konstiga saker och failade hela tiden HAHA. Jag fick vara tomte för att Yasse och Magnusson var sjuka. Jag slapp skämma ut mig, men jag behövde lära mig dansen på typ tre sekunder och därför failade vi. Men 7B vann i vår årskurs och de var helt ärligt bäst. De körde Gangnam Style. 
Efteråt så drog jag, Feli och Sandra till donken i vällingby. Jag och Sandra åt McWrap där och drack cola. Yeah.
Felicia fick en iPod i födelsedags present och hon blev addicted direkt. Osociala jävel ahhaha.
Sen hade jag och Felicia en jättefin kik konversation.
Efteråt gick vi hem till henne, och först låg alla i hennes soffa med våra telefoner/iPods och tråkade haha.
Fälli har en jätte gollig sköldpadda som heter Blixten. Han ville äta Sandras finger.
Sen låg vi i hennes rum och var asrandom (hallå alla kompisar HAHAHAHA BÄSTA) och snackade om boys. Sen blev vi typ varma och gick ut, och så klättrade vi på snöberg och sen råkade Felicia nocka Sandra så att hon började blöda näsblod.
Ser ni var fint? Höhöhöhöhöhöh
Sen gick vi till ett träd och satt där och snackade skit om människor (oppsi), om hur jorden skulle gå under(den gick inte under, wowowow surprise!) och killar igen. 
Sen hittade vi Sandras klon.
Hello Mr. Snowman
 
Ah, det var dagen i Torsdags i korthet! Det var en asrolig dag och jag hoppas att fina Felicia hade en awesome dag! ♥

there is a reason for everything

Hello folks.
Dagen gick snabbt, började vid 9 och slutade vid 13:30 ungefär. Lektionerna är mer lekplatser haha, nejmen. Vi har typ gjort hänga gubbe och kollat på youtube videos hela dagen. Så skönt. Imorgon fyller min pumpkin 13 år, teenager! Hahaha nejmen. Jag och Sandra ska hem till henne senare på eftermiddagen. Det är danstävling imorgon och renhornen var slut. Får vara en svartklädd ren med tomteluva. Woho. Ska göra knäck med familjen nu, var tänkt att vi skulle gjort det i eftermiddags men det blev inte av. pusselipuss
Ett år sedan, i Thailand. Ignorera mina fatpacks och mittbena hahha så grymt ful

i can't say hello to you, and risk another goodbye

Hejhej, har inte uppdaterat på ett tag, bad. Träffade Simon och Mattias idag, mina gullungar. Två av få människor jag verkligen kan vara mig själv med. Jag, Felicia, Sandra och dom satt på donken och jag åt McFlurry hihi. Vi snackade lite random och sen gick vi runt. Jag skulle hitta ett par jäkla renhorn eftersom jag är tvungen att vara ren på den jeffla dansuppvisningen på torsdag. Amalia hittade sina på glitter men när jag gick dit fanns de inte. Sad.
Har läst lite Frida ikväll och kollat på två episodes av PLL. Wtf varför sammarbetar Toby med Mona? Jag blir arg, jag gillar Toby. Han och Spencer är gulliga tillsammans.
Ska ligga i sängen med min mobil ett tag nu, har fått tillbaka min iPhone. Imorgon är det Onsdag, bläblä. På torsdag fyller Fälli år, då blir hon en stor chey haha. Aja puss&kram
En mycket fin bild på tre av mina små apor. :D:D:D