guess she gaves you things i did'nt give to you

Ska sjunga Someone like you på talangtävlingen i skolan, wish me luck. Tvingade Fäli att vara med också, höhö. What ever, har varit här uppe i en halvvecka nu, när ni ser det här. Fast det är tidsinställt, busigt va? hahah tönt.
Ska mysa lite nu, hihihih.

take a step back and remember what we had.


i go back to december all the time

~tidsinställt~
Jao, då var man på väg uppåt då. Lol, bjuder på en cover av mig, njut av min icke-profesionella röst.


when dreams become true

Snabbt inlägg nudå. Har packat och hjälpt till hela dagen, annars har jag läst. Sticker opp till fjällen i morrn, fixar lite tidsinställda inlägg, så fortsätt kolla! ;)
Älskar verkligen själva resedagen, att sitta och slappa i bilen samtidigt som man lyssnar på One Direction, Taylor Swift, Adele, Avril Lavinge och andra enstaka artister och proppa i sig godis, stanna och äta lunch (korv och pommes frites) och sedan hyra snowboard och skidor på Nallens. JULIA LAJKS. A BIG LAJK. Har läst ut Fader: Okänd idag, boken ägde! Men man måste vara bra på svenska för att fatta den, och ha erfarenhet av deckare. Vilket jag har, skryt skryt. Nedå. Tänker inte irritera er mer med mitt larviga tjat, ha det gött den här veckan cuties.


why are im not perfect?

Hatar. Ordet. Perfekt.
För eran information, lol. Känner för att ha frågestund, vilka joinar? 8)
Sitter och snackar med Felicia, Nadia och Bella, som snackar videosamtal med Sandra. Åh hå. Annars sitter jag bara och surfar runt... har just skärt selleri och morötter, höhö. Vi ska äta chips med dipp idag, tjockisar h3h3. Nejmen. Ska spela lite gitarr och piano nu tänkte jag. Naaajjs. Vet ni hur gärna jag skulle vilja åka till typ Kista eller in till stan och bara köpa allt jag tycker är snyggt? Helt ärligt, börjar tröttna lite på kläderna i min garderob. Fast jag fick en rosa tunika av mamma idag, den var urgullig, speciellt om man har ett par svarta strumpbyxor och några armband och ringar. Julia lajks h3h3. Lyssnar lite på One Direction by the way. HAR NI HÖRT DEN RIKTIGA TORN LÅTEN, ASSÅ MED ORGINAL ARTISTEN? Hon är apdålig i jämnfört med One Direction, helt ärligt. Hoppas de har en studioversion av låten på nya skivan som kommer i morgon. Mina generösa föräldrar som jag älskar över hela mitt hjärta säger att jag kommer få gå på deras konsert när dom kommer, och sen började jag grina. Jag ba "OMG JAAAAH". I mina tankar alltså, inte på riktigt. Men de ska pröjsa om de släpps tidigare än att jag tjänat ihop alla pengar, så får jag betala tillbaka sedan. Låter som en bra deal tycker jag, hihi. Vad långt jag har skrivit nu, fett uttråkade ni blir. Puss i alla fall, fred ut.

/observera att jag bara la ut bilden för min outfit, du kan igga mitt ugly face. :*/

† as long as you believe in god, you can be safe †

Min nya 1D novell hittar ni här.
Har spelat gitarr nu, snart ska vi fika. Designar lite till novellen, en bra novell bör ha en fin design. Går ganska bra faktiskt, höhö. Ikväll blir det bara fredagsmys, men imorrn, då ni, då blir det packning för hela slanten. Ska försöka hinna ta en joggingtur då också, har inte kunnat jogga på år och dagar pga min förskylning som nästan är över nu. I övrigt kommer det väl inte hända så mycket, lawl.


Fredagen den 24 Februari

Dageeens

/förlåt för oskärpan, min kamera är fucked up/
Jeans: Vila Skjorta: Abercrombie&Fitch Linne: H&M Armband: Hemmagjort Örhängen: Okänd


det finns ingen lycka, det finns bara hopp

Hejhopp alla... tja 11 besökare som idag besökt bloggen. Idag ska jag skriva på min 1Dnovell, den nya, och spela gitarr. Sportlov nu ju, sooooft. Laddade upp mina covers igår. Kan lägga ut en för att jag är tråkig, h3h3.

Yeh. Tänker gå och fota outfits bilder, har inte använt den kategorin än, whooop. Tänker passa på att blogga mycket idag och imorgon, sen blir det ingen bloggning på en vecka. Åker opp till Sälen på Söndag, asbra och asroligt ju! Bästa semestern på året, snowboard åkning ftw. Aja, fy vad jag uttråkar er, felot.

såhär gammaaal


Day 30 - Top 10 reasons you love One Direction

Sista dagen, sen är det nästan sluttjatat om One Direction. Lovar!

1. Dom sjunger asbra till skillnad från andra sångare som inte har någon bra röst överhuvudtaget.
2. Dom är sig själva helhjärtat.
3. Fansen betyder sjukt mycket för dom.
4. Dom är galet snygga.
5. Dom älskar Sverige.
6. De räddade mig ur världens jobbigaste situation och fick mig att återvända till jorden igen.
7. Alla mina drömmar handlar om dom vilket får mig att vakna med ett leende på läpparna varenda morgon.
8. Deras dialekter... asså herregud ge mig dom nu, älskar britter och irländare<3
9. Dom är annorlunda till skillnad från andra artister.
10. Dom är helt perfekta tillsammans! ♥

skulle kunna säga 90 anledningar till, fyfan vad jag älskar dom! ♥


~Videoinlägg~

Bjuder såhääääääär sjukt mycket på mitt fula utseende plus hela mig i hela den här videon. im still ugly anyway so why just dont be myself?


every time you smile, i smile

hellö. Har pluggat engelska hela eftermiddagen. Och gjort två covers. Nu har jag tre plus ett videoinlägg på uppladdning. Kommer ta flera år ju. Har gjort en cover på Back to December, en på More Than This och en på The Best Day. Kul kul, en med 1D och två med Taylor Swift. Kollade nyss för femte gången på när 1D vann Brit Awards. Jag satt och log större en än jagvetintevad som om jag vore deras mamma. Älskar dom så sjukt mycket, och att se dom lyckliga gör mig lyckig. Direction from December2011 till forever. Promise bro. Har haft galet tråkigt idag, slöjd, No och matte. Mumsig mumsigt. Idag födde våran nuvarande kronprinsessa en liten flicka. Gulligt, efter Victoria blir det en drottning till. Ikväll blir det i alla fall vegetariskt, galetter. Det är typ som creps, fast något annat. Vi har EcoViva kasse, asgod mat ju. När till och med jag äter fisk (spetta) DÅ är det bra mat. Gud vad jag pladdrar, förlåt. Puss&kram

laddade nyss över nya bilder, TVÅ. hahahah rekord bre


in english please

hi darlings, sitting and do my english home work. i write a story about a girl who named Kayla, who working at mcdonalds.

Kul att veta, jag vet jag vet. Har extremt tråkigt, behövde blogga lite imellan engelskan. Och nu, mitt älskade twitter. Fan vad jag tjatar om det, fy fy fy bullen. Ridning som vanligt idag, och ikväll ekologiska hamburgare... JULIA LAJKS. Tänker inte tråka ut er mer nu, ska fixa engelskan. Har prov på fredag också, fml fml fml. Men sen drar jag till fjällen på Söndag, TAGGAD. Just det, ska typ åka på kollo i sommar med Sandra och Feli, askul ju. Det är ett filmläger eller något. Har aldrig känt mig intresserad av kollo, men jag vill åka med dom och det verkar ju kul. SÅ WIHO, PUSS&KRAM

live love laugh


when all you wanted was to be wanted

Sitter här och ska strax börja twittra med Feli. Har fått 15 nya följare sen i eftermiddags, wiho! Twittrade nyss till Liam som svar, de vinner garanterat! Inte för att han kommer att svara, men det är ändå kul bara för att liksom. Ikväll tänker jag nog duscha och bara koppla av vid twitter typ, har fått en ny obsession av det. Tänker även träna på Someone like you eftersom jag ska sjunga den på talangjakten, tönt jag vet. Och ska hjälpa Felicia att hitta en låt också, så kan vi peppa varandra. Fett awkward omg, min telefon ringde nyss med "HI WE ARE ONE DIRECTION" på högsta volym och sen börjar Niall skrika, och min pappa står i dörröppningen. Bör nog byta sms-signal tror jag... Fast nä jag vill ha Nialls skrikande röst. Jag har Harrys som telefonsignal, och Louis att vakna till på morgonen. Mysigt värre jao. Vill ha nya bloggar att följa, känns som om alla jag tittar på aldrig uppdaterar. Och jag gillar inte att kolla på enormt stora kända bloggar, för det liksom... irriterar mig. FRÄNDS, CREATE A BLOG. Btw, min engelska lärare sa att jag hade fått fint uttal och hade bra flyt på engelskan, jag ba "TACK :D:D:D:D" Har alltid haft dåligt självförtroende när det gäller engelskan, så det var najs. Ne, nu ska jag snacka med Feli. Puss&kram

1888% ångest till att jag la ut den här bilden, asful asg. D:


Day 29 - Favourite One Direction Member

as you all know, i cant live without Harold (Harry) Edward Styles. ♥

to sexy to be true


PLUGG, PLUGG, OCH ÅTER IGEN TWITTER

Fett torr jag var i rubriken, oh my gosh. Nedå. JAG LOVAR ATT NÄR JAG ÄR KLAR MED MIN 30 DAGARS ONE DIRECTION UTMANING SKA DET INTE BLI LIKA MYCKET DOM I BLOGGEN. HAR TAPPAT LÄSARE. Och jag ska inte ha deppinlägg heller. Dessutom känner jag för att byta design, men orkar inte. Har i alla fall pluggat i två timmar, har kommit halvvägs i min engelska uppsats som ska vara inne på fredag, gjort matteläxan tills på torsdag och tränat på matteprovet imorgon, samt gjort historian till i morgon. Usch vilken tråkig eftermiddag, min hjärna är död nu. Sitter och relaxar vid twitter, har blivit fäst vid det, aw. Jag har 175 följare, bli avis nu va. Nedå, ska skaffa flera followers. Tänker inte börja twitta till massa kända personer innan jag får minst 1000 följare. För annars är jag en mobbad unge och det känns... fel oki. Följ mig på twitter här. Puss&kram gurls


bjuder såhäääär mycket på bilden, har fortfarande bildbrist. älskar fortfarande låten, aw.


close enough to start a war

Idag var det skridskodag. Jag och Sandra åkte hela dagen, och Nadia och Fäli var borta. Helt ärligt kändes det som om jag inte såg dom på hela dagen. I alla fall har jag bara haft 17 besökare idag. 17. SKAM! nedå, jag sitter och är allmänt sur på en tjej på ett community, HARRY ÄR MIN SÅ GÅ OCH.... äh ska inte säga vad jag tänkte säga, lol. Dessutom är det någon tönt som låtsas att hon är Kissie, man ba, vafaen? Ska gå och duscha snart. En lång mysig dusch. Längtar förfärligt mycket efter fjällen. Det ger mig frihet, lol. Pappa fyller år idag btw, kul information. Nejmen, ska dra mig ner till badrummet nu. puss&kram