im breakin' slowly every moment without you

Ska strax kolla på Glee, och sen sova. Lyssnar just nu på en av de finaste låtarna i världen. Jag tror att min second favourite song just nu är The Only Exception. Känner mig bara lycklig av den. Fast jag lyssnar just nu på The Last Time - Taylor Swift ft. Gary Lightbody. Den är superfin. Drar till Grekland imorgon, ska vakna 04:15. Nån som vill byta? ;))
Puss på er, ha ett mysigt lov, är hemma på Onsdag kväll. 
Me today
 

Oh, I Remember It All To Well

Okej, jag har ju inte bloggat så aktivt på sistonde. Inget har hänt i mitt liv, hehe bara enformiga dagar lol. I alla fall, har haft en riktig tråkig vecka, och är så freaking trött. Taylor Swifts fjärde album kom ut i måndags, som alla swifties vet, och jag var asglad. Hade ju förbokat albumet så den kom i min brevlåda igår, eftersom realease datumet i sverige var i onsdags. Men jag kan inte sluta lyssna på albumet, det är fantastiskt och otroligt köpvärt. Jag valde att inte köpa deluxeskivan, men jag har hört både The Moment I Knew, Girl at Home, Come Back... Be Here och av de tre gillar jag The Moment I Knew mest. Den handlar probably om Jake Gyllenhaal som inte dök upp på hennes 21 års 'kalas'. Men nu till det riktiga albumet. Måste säga att jag tycker mest om The Lucky One , hitills. Den är asbra. Sen tycker jag supermycket om All To Well (rubriken), och Everything Has Changed (duetten med Ed min bebi) och så är Stay Stay Stay väldigt catchy och man blir glad av den. Så ja, det är mina favoritlåtar från albumet trots att jag älskar precis alla. Nåja, nog om TS. Jag har i alla fall pluggat på fysikprovet till imorgon, hoppas det går bra eftersom det kommer vara en del av det som är mitt betyg till jul. Ska springa också, jag har världens sämsta kondition just nu. Fredag imorrn, ska till nakropaten efterskolan och sen ska jag  bara chilla innan jag ska gå och sova, vilket jag typ kommer göra runt 22 eftersom jag kommer gå upp 04:30 på Lördag. PÅ EN LÖRDAG. Okej, adjö till min beautysleep. Jag kommer nog få en latte på flygplatsen i alla fall. Hoppas det blir kul i Grekland, ska till Aten och inte till nåt annat random ställe där man solar. MEN I ALLA FALL. Puss.
 
                  

I can't help myself from wishing it was you and me

Jag sitter just nu i skolan i min korridor, Fälli är osocial och lyssnar på musik :( Sandra är troligen sjuk, we miss you bebi.
Engelska och matte kvar, blä. Hoppas att jag hittar Red albumet i brevlådan när jag kommer hem, thihihi


Dagens outfit 22/10

Klänning: Zara || Strumpbyxor: Åhlens || Halsband: H&M ||Armband: Marocko || skor: DinSko


cory's eyes is like a jungle, he smiles, it's like the radio

Har varit kind of kort dag känner jag. Lyssnar på gamla Taylor Swift låtar, just nu Stay Beautiful. Därav rubriken. :D
Jag och mamma har varit i vällingby, jag har typ inte varit ute på en vecka så det behövdes tydligen :o
Jag köpte en rosa tröja och strumpbyxor, haha. Fick en Islatte med vaniljsmak på Waynes Coffe också, favorit!
Imorgon ska jag plugga massor, springa på löpbandet, åka till min sångcoach och äta på stan. Imorgon ska jag sjunga två låtar, The Climb - Miley Cyrus i karaokeversion, och så Ronan - Taylor Swift i gitarrversion. Låter super tycker jag hihi!
Ikväll ska jag äta pizza och kolla på glee. ÄR FAN BEROENDE, VAD HÄNDER MED MIG. Jag blev alltid irriterad förut så fort Sandra eller Felicia snackade om deras serier eftersom jag inte visste vad de snackade om. Och hur de kunde vara så beroende. Nu förstår jag, haha. By the way, jag var inne på kicks och sprutade Taylor Swifts parfym på mitt finger, och har typ luktat på den hela tiden. Haha, ska köpa den... nån gång... hehe. Nejmen, ska önska mig den i julklapp. Bilden över är btw från idag, hihi. Sminkade mig typ första gången den här veckan? hihi vågar inte gå i vby utan, ser typ alltid någon jag känner där. Wäh. Nåja, ska äta chips nu, mohahah. love xoxo
 
 
En av mina gamla favoritsånger av Taylor, lyssnade mycket på den när jag mådde dåligt. Alla ni med dålig självförtroende, lyssna på den. Den hjälpte mig jättemycket. ♥

i can't tell you the key to sucess, but the key to failure is trying to please everyone

Ska strax sova, tänkte att ni behövde lite update. Lyssnar på en av mina gamla favoritlåtar, Everytime we touch - Cascada. Älskade den så mycket, aw. Har just fangirlat när Finn's och Kurt's föräldrar gifte sig... wow. Jag känner typ värsta lyckoruset, är det skumt? Jag blir alltid glad när andra personer blir glada på film, även om jag inte känner dem.... men ah. Är det btw bara jag som typ blir halvt kär i Finn/Cory Monteith? Han var 27 när första säsongen spelades in och spelade 16. Nu är han trettio. Han ser inte ut att vara så gammal? Han är fortfarande snygg hihi. I alla fall var jag hos en nakropat idag. Min huvudvärk beror på att min nacke är konstig, så jag kommer behöva gå dit några gånger. 2 veckor idag tills 1D kommer till X Factor! Fick inga biljetter. Jag och Sandra var depp hela måndagen. Hoppas nu på att vinna några/möta dem på flygplatsen... haha önskedröm. Ska ju till Aten nästa lördag, och kommer hem på Onsdagkväll och om jag har tur landar det ett flygplan med mina fem favoritkillar på samtidigt. HAHA OKEJ STOP DREAMING. Två av mina små kusiner kommer imorrn, min familj ska typ passa de och de ska sova över också... wich means glee all night long. Kommer inte blogga så mycket förens jag sett klart alla säsonger hittills. Jag har just nu sett en och en halv säsong, så jag har en och en halv kvar. Thihi.
Poss poss.

Glee

Hej människor. Hade asont i huvudet igår osv så va hemma idag, kanske imorrn också för huvudvärken går inte över med varken pamol, Alvedon eller Ipren. Så ah... Har kollat på glee sen halv tolv imorse, vaknade elva. Sen hade jag avbrott för att fixa mat osv. Det har varit så himla skönt verkligen. Har bildbrist, så ni får en bild på min frukost: pappas hemmagjorda surdegsbröd, chailatte, proviva blåbär och glocken. ÄLSKA!!! xoxo


Dagens outfit (15/10)

Tröja: H&M Halsband: H&M Jeans: hollister


Dag 17 – Fem bilder från olika minnen 2011


you throw your head back laughing like a little kid

Yoooooh.
Whats up?
Själv så vet jag ärligt inte vad jag ska göra fram tills 19:30. BLÄ. Har inte gjort ett skit på hela dagen, sovit, suttit vid datorn, pluggat... typ det. Imorrn är det THE BIG DAY. Imorgon avgörs min framtid... mohahaha nejmen asså är sjukt excited över en grej som jag kommer få veta om den händer eller inte imorrn! Har utvecklingssamtal imorgon btw, jag och pappa checkade skolwebben idag. Jag hade hög grad i engelska (JAG ÄGER FORTFARANDE, HAHA), geografi (inte helt otippat, har faktiskt presterat bra på geografin), Matte (prouuuud) och nu kommer ni dö. Jag dog när jag såg det och det var asläskigt. JAG FICK HÖG GRAD I SPANSKA. SPANSKA. AV ALLA FREAKING ÄMNEN. Jag är sämst på spanska. Min spansklärare sa typ att de hon trodde på i spanskan skulle få hög grad. JAG?!?!? no way. Tror Fälli också har hög grad i spanskan. Hon är mycket bättre än mig osv. Aja, tror att jag skulle ha fått hög grad i svenska också om Peo hade satt något annat än Ja. Han sa att i Historian och Svenskan kommer han sätta ja på alla eftersom han tyckte att han inte kände oss tillräckligt. Och min engelsklärare sa att hon hade satt hög grad på få i engelskan. JAG ÄR GLAD. 
Om en halvtimme ska jag lägga Acnekiller, inte för att jag tyckte att den funkade men vill ändå ha en mask, hihi. Sen ska jag äta pappas nybakade bullar och kolla på solsidan, wih, ha det bäst :*
det här var mitt privata skolfoto. Gillar det inte, blä. Längtar efter skolkatalogen !

Pluggar matte

Wääh


Goodnight babes

Har precis kollat klart på Mean Girls, 2 tjejfilmer på en kväll! Here we goin'
Nemen, ska sova nu, puss Godnatt :*


you have a hollowed out heart but its heavy in your chest

Lyssnar på lugn musik.
Har varit en såååå chill dag. Bara suttit vid min data, sjungit osv. Mamma, pappa och Clara är på middag hos Claras bästa vän och jag kände bara att jag inte pallade, så jag har suttit hemma hela kvällen. Åt kött och pommes frites, drack min älskade cola och kollade på Dear John. Den var så sorglig, grät typ all the time. :'c
Sen skrev jag klart min låt, den kommer snart ut på min youtubekanal! Har inga planer för morgondagen, förutom plugg och städa badrummet, haha. Har blivit förskyld igen, så jag får inte springa. HAHAH OCH JAG SOM HAR HAFT VÄRSTA TJOCKISVECKAN. Aja, ska bara chilla och lyssna på musik nu. Ha det bääääst.
xoxo

Dag 16 – 10 saker du inte visste om mig

1. Jag bet på naglarna när jag var yngre. Det var min bad habit, men sen slutade jag i julas eftersom jag var avis på min kompis som hade perfekt längd på sina naglar, lol!
2. Min pappa har träffat typ massa svenska kändisar, som David Hellenius, Carola, Magnus Härenstam och så vidare i sitt jobb. Har fått allas autografer så jag fangirlade när jag var typ fyra år :')
3. Vilket mood jag än är i så älskar jag att lyssna depplåtar.
4. Jag har minst 50 olika citat och låttitlar uppsatta på smålappar i mitt rum.
5. Varenda gång jag kommer hem till mormor och morfars lägenhet så sätter jag mig i en gungstol och kollar igenom "mina" fotoalbum. Min mormor har samlat massor av bilder av mig från olika moments sen jag föddes t.o.m nu. Ska få hela alltet när jag tar studenten.
6. Just nu känner jag massa flashbacks från slutet av 2011. T ex ett typ beroende av att lyssna på 1D's gamla låtar. Typ sådant.
7. Mina favoritämnen är svenska och geografi, och mitt kind of hat ämne är idrott. 
8. Ibland kan jag bara ta min gitarr helt random och börja sjunga mina känslor på engelska. Ibland börjar jag gråta om det är något hemskt, och ibland kan jag sitta forever alone och smilea läskigt. Men det är ett bra sätt.
9. När jag vara 9-10 år ville jag helst att alla mina kläder skulle vara svarta/gråa/vita. Idag älskar jag färg och tycker svart är ganska tråkigt om det inte är en jäkligt snygg tröja.
10. Jag älskar The Sims spelen. Har typ alltid gjort... vissa kanske tycker att det är astöntigt, men jag är en proud spelare!

Dag 15 - Det här gör jag aldrig om

Alla mina misstag 2011-2012.