sometimes I wondering what fuck life is good to

random rubrik, sitter hos f&f. Kollar runt på lite bloggar osv, och känner mig extremt mobbad över att feli och sandra verkar ha haft askul medans jag springer på ett löpband. hahaha nejdå, jag dör inte, får massor av godis. Ska till badhuset imorn, tid för att visa upp mig i min usabikini? epic fail "visa upp". Mår illa efter allt godis i alla fall, asså seriöst fetaste ungen ever. Vill bara få sommarlov känner jag. Dra till de amerikanska staterna. Orkar inte mer, orkar fan inte.

gammal

its innocence, is brilliant

Drogar Avril Lavigne lite här... Sandra och Felicia är med Simon, Mattias, Samuel hemma hos Filip typ. Jag orkade inte, känner behov av lite ensamhet faktiskt, och självklart kommer pappa och Clara hem då. Aja, stänger in mig med min musik. Lyssnar på Miley Cyrus istället, "Forgiveness and Love". Jag har asont i magen btw, ahha. Åt en varm macka och blåbärsoppa eftersom jag bara åt sallad och två mackor i skolan idag, nyttigheten kallar. Kände mig faktiskt ganska fin idag, med mina nyinköpta saker. Ska fota dom så fort kameran är färdigladdad!
Tänker fortsätta med designen idag. Kuligt jao. Är hittills bara färdig med typsnitt, färger, header, bakgrund samt en 1D-muspekare som är gullig, hahah. Ska läsa ikväll också hade jag tänkt, och plugga på engelska. Men nu behöver jag bara vara ifred. Peace out cuties.


mongobilder, men har bildbrist så att.


Dag 19 - En vän som bor långt här ifrån

Har inga som bor aslångt här ifrån, hahaha tråk. :c


29/3 2012 - Dagens låt

Demi Lovato - Fix A Heart


Nothing in this world thats worth having, comes easy

Lyssnar på Ed Sheeran. Rubriken kommer inte från han däremot, den var en random som jag kom på lite så där random, oki. Nu lyssnar jag på Jessie J istället. Här är man flexibel, hahah. Nejmen, har blivit galen och "You need me, I dont need you", med Ed Sheeran har bombat mitt huvud, har jag väl börjat på refrängen är det omöjligt att sluta, hahah. Har skrivit klart en del 22 på min novell, geeks, read. Tänker fixa lite med min design, tror att jag ska eka Sandras design, älskar hur hon gjorde sin header. Tönt man är. Enligt Feli och Sandra är det drama igen, fast med killar den här gången. Wow, det har gått två veckor utan drama, rekord. Och tydligen är det nån som gillar mig men "dom får inte säga det för honom", och jag blir off pissed. Anyway, nu kom 1D. Får typ alltid ett leende när jag hör dom, hahah epic nerd. Sista nationella i matte i morgon, jag är godkänd i alla hittills i alla fall. Allihopa, jag ska ge er ett livsråd.
Strunta i vad andra tycker om dig. Var aldrig någon annans hund, lär dig av dina misstag, lev livet och ångra elaka saker du gör. I slutändan blir det hon som är avskydd, och du älskad.

vad tycker ni om min nya style? hahahahahahahah


Dag 18 - Här handlar jag helst

Ellos, New Yorker och H&M.

och jag bryr mig fan inte om vad du anser om det


WARFIGHTERS WEEK 2

Ja, vi har bytt namn från Girly One Direction. Men vi kommer troligen byta igen, haha.


don't know if i can do this on my own

Är äntligen klar med min nya spotifylista med 236 låtar. Några random låtar som är bra, sen är det alla Taylor Swifts album, alla Avril Lavignes album, alla Demi Lovatos album, två album av Miley Cyrus, One Directions album (utan moments och stand up tyvärr), De låtar som finns av JLS och Adele, Katy Perrys album Teenage Dream, samt Ed Sheerans +. älska älska älska. Just nu lyssnar jag på den första på listan, Everybody Hurts med Avril Lavigne, asbra låt. Nu börjar Should Have Kissed You instead, hahah älskar den låten mer.
Anyway, ordinary day med asbra kompisar. Har fått lite killkompisar också lol, dom är störtsköna. Har märkt att det är så mycket enklare att vara sig själv med killar... man behöver inte leka något man inte är. Felicia och Sandra är också självklart där, de finaste vännerna i världen, skulle typ inte överleva utan dem. OCH DET BÄSTA ÄR ATT VI HAR TRE ÅR TILL TILLSAMMANS! Har fortfarande inte kommit över att jag kom in i Abrahamsberg. Hade fan cp ryck hela den kvällen. I kväll ska jag och världens bästa mamma åka till Kista och köpa nya byxor, alla mina är typ för små, eftersom jag har gått upp sjukt mycket. Äter som en häst + massor av kakor, godis och chips. Jag ska även springa på vårat nya löpband för första gången idag. Känner mig ganska taggad, förutom att jag är vrålhungrig. Men jag får inte äta, lol, jag ska lära mig att leva med det. Drar till farmor och farfar i helgen, ska bli jätte roligt! Ska läsa lite ur min bok och skriva min novell. Puss&kram


27/3 2012 - Dagens låtDag 17 - Hit vill jag åka innan jag dör

Woow, many places. Rabblar upp alla.
- London, Edinburgh eller bara något ställe i Storbritannien
- Hollywood (eftersom jag redan ska till USA i sommar, fast till Orlando)
- Bern eller Wien (Schwiez/Österrike)
- Italien
- Grekland
- Japan
- Brasilien
- Egypten

Dag 16 - Vad jag gör på helgerna

Sitter vid datorn eller åker bort. Alltid, hahahah.


its to cold outside to learn angels to fly

EFTER TRE TUSEN JEFFLA ÅR HAR JAG INSETT ATT MITT STANDARD CITAT KOMMER FRÅN ED SHEERAN. Har börjat droga "The A Team" med han och så upptäckte jag det. Nejmen, har blivit riktigt obsessed av många nya artister känner jag. Vet att det låter typ asfånigt osv, och jag har verkligen varit emot henne eftersom jag avskyr disney channel, men Miley Cyrus när hon inte är Hannah Montana är asbra. Seriousley. Andra låtar jag drogar är "Take A Chance On Me", med JLS, "Give Your Heart A Break", med Demi Lovato, "When I Looked At You", med Miley Cyrus, "E.T", med Katy Perry samt "Everybody Hurts", med Avril Lavigne. Plus "When I Held Ya", med Moa Lignell, är sjukt mycket emot svensk musik och tycker inte att hon är sådär topp bra sångerska, men låten är azum. Kom hem från Romme idag, toppendagar! Taggar inför plugget imorn samt ett nytt videoinlägg med de finaste, samt mycket musik osv. SKA FÖRSÖKA HA DEN NYA DESIGNEN KLAR INOM TVÅ VECKOR. love to you xxx
 


Dag 15 - En kändis du skulle vilja träffa

Lägger upp bilder på alla jag skulle vilja träffa, haha lol tråk.23/3 2012 - Dagens låt


Den här låten får mig att känna asmycket glädje, lyssna och ge den en chans! ♥


warfighter

Har haft apdålig update här den senaste tiden, så sjukt mycket att göra liksom. Satt nyss på bussen, asläskigt, det var en bil med en full chafför som körde in i bussen så att alla i bussen ramlade på varandra. Köpte i alla fall en tesil formad som ett hjärta och lavendel/lime te till min mamma. Äter godis nu, busigt på en torsdag, hehhe. Gick vidare i skolans talangjakt, blev bara liite glad. Har fått en obsession av JLS, they rules. Fast inte lika mycket obsession som jag har av One Direction. Asså, att jag typ stalkar dom. Lyssnar bara på JLS musik. Skönt att inte behöva höra "DOM ÄR MINA", har asbra kompisar som låter mig vara vem jag är och göra vad jag vill. Jag, Sandrish och Fäli har bildat ett töntgäng med killarna, askul ju. Mycket roligare än förut. Känns som om livet ordnat sig perfekt. Ska läsa lite 1D noveller osv och fixa läxorna. Ha det bäst. ♥