I never planned on making you cry, but not letting go would be living a lie

Kollade på Teen Choice Awards för en timme sedan. Började typ fangirla över att Josh och Taylor kramade varandra... vet inte varför hahah. Josh är ju ganska kort, och Taylor ganska lång, så de två bredvid varandra var bara så gölligt. Just nu håller jag på att leta upp bilder på om mina idoler är vänner med varandra... Taylor och Miley var vänner när de var yngre, men har växt ifrån varandra. Taylor och Demi var nästan bästa vänner ett tag, men sedan tyckte Demi att Taylor tog över Selena (som är bådas allra bästa vän). Miley och Demi är fortfarande jäääätte nära med varandra, vilket Miley visade på twitter för några dagar när Demi la upp en bild på henne och Miley skrev "i miss yoooou", och några dagar innan när hon skrev "text me @ddlovato" eller nåt. Miley och Jennifer har träffat varandra vid några tillfällen, tack vare Hunger Games och Liam. Annars har Jennifer inte träffat någon av Taylor eller Miley. Ska ge er några bilder bara för skojs skull. BTW visste ni att Miley bara är två centimeter längre än mig, fett mysko.

USA: Vad jag shoppade

Upp I från vänster:
|Solglasögon, sunglass hut |Mörkblå topp, Hollister|Hoodie, Hollister|Vit topp med rosa ärmar, Hollister|Handskar, Justice|Leopardlinne, Justice|Rosa byxor, Hollister|Slitna jeans, Hollister|Mörkblå stickad tröja, Hollister|Blått linne med vollanger, Hollister|Magtröja som det står Peace på, Justice|Lila pyjamas, Justice|Trosor (HAHAHA AWKWARD MOMENT), American Eagle|Lila stickad tröja, Ralph Lauren|Lila converse, Converse|Strumpor i olika färger, en random skoaffär|Rosa Converse, Converse|Randigt linne, Gap|Svart tröja, American Eagle|

Sen köpte jag en ny mascara, massa nagelgrejer, eyeliner och läppglans. Awesome va? Är sjukt nöjd, älskar verkligen mina föräldrar.

USA: I Chicago

Jag och min familj mellan landade i Chicago, en stad i mitten av USA, nära Kanada. Det finns massor av skyskrapor där, och det är verkligen city känsla. Vi åt lunch på Cheesecake Factory och gick runt och tittade lite i affärer, som Abercrombie, Forever 21, Victorias Secret, en affär med massa roliga strumper och så vidare. Eftersom vi bara hade 5 timmar i Chicago så köpte jag inget där.
Skyskraporna, och Cheese Cake Factory skylten.
I Shopping mallen nedanför en stor trappa, på cheesecake factory och skyskraporna på närmare håll.
 
 

there is no better than luck

Jag vet inte om det beror på mitt armband som jag köpte där det står "luck", men jag har känt mig 1000 % lycklig. Jag är hajpad som fan hela tiden, går runt och sjunger mer än vanligt och säger "jag skoja bara", hela tiden eftersom jag gör konstiga ljud och grimarser. Jag har liksom... ramlat på plats igen. Efter USA. Jag var så galet glad hela tiden där, för jag hade så kul. Ingen tvekan, jag ska till USA när jag blir vuxen. Sandra åkte till Mallorca idag, så vi var med varandra några timmar igår. Vi snackade om att bli utbytesstudenter och så vidare. Jag har inte bestämt mig riktigt, för det är ju många år kvar, men antingen vill jag bli utbytesstundent det året jag börjar gymnasiet egentligen, eller bli au pair när jag tagit studenten, eller plugga ett år på collage där. Och sen kan jag flytta dit och bli känd, hahaha. Nejmen. Tänker inte lägga upp mer en bild på alla kläder, sen kommer ni se dem i närbild när jag gör dagens outfit osv. Föresten har jag tagit ett vettigt beslut och jag hoppas att ni accepterar det. Jag tänker satsa enbart på skolan och musiken i höst. Och min fria tid kommer inte gå till bloggen, utan till kompisarna och min 1D novell. Så så är det. Jag tänker kämpa för min dröm samtidigt som jag blir en pluggis. Mitt mål är att ha A (MVG) i Svenska, Engelska, Matte och musik, åtminstonde. I will fight for it. Som jag skrev igår kommer jag lägga ut bilder i olika kategorier. Självklart har jag tagit fler bilder än de jag kommer lägga ut men de är privata för min familj. Mina föräldrar låter mig nämnligen inte lägga ut bilder som är bara på dem osv, så jag kommer vara med i alla bilder som läggs ut, typ. PUSS&KRAM

Dag 7 - En scen som fick dig att gråta

Jag grät när Rue dog, först av allt. Hon var så liten, så ung, och så duktig. Hon förtjänade inte att dö. Sedan grät jag när Katniss berättar för Peeta att alla kyssar var ett skådespeleri inne på arenan, för att Peeta blev så sårad. Jag grät också när Finnick dog. Jag älskade han som karaktär, vet inte varför, men jag verkligen älskade honom. Och till sist, jag grät när Prim dog. Lilla Prim, så oskyldig, och hon var Katniss lilla syster. VARFÖR?!?!?!?!
Ja... jag brukar inte bli berörd av filmer/böcker så att jag börjar gråta, eftersom jag sällan gråter, så det här bevisar till 110 % att jag avgudar Hungerspelen.
 
 

Dag 02 – Det här får mig att skratta

Mycket saker i livet får mig att skratta. För det mesta är jag en glad person, och jag skrattar rätt ofta. Är lätt road. Jag brukar skratta när mina kompisar drar skämt, när jag är allmänt knäpp kan jag skratta åt mig själv, jag skrattar när jag är glad, och jag jag skrattar när jag är lycklig. Det finns inte något som får mig att skratta så där speciellt, utan jag bara skrattar. Du vet, ett gott skratt förlänger livet. Jag kommer troligen leva tills jag är 183617827 år. 
Det här är nog en av de fulaste bilderna på mig själv som jag har. Men jag skrattar. Just wanted to show you.

I can see it in your eyes

Hejsan folket. Just nu ligger jag i min säng med min lila pyjamas med droppar i öronen. Har fått någon infektion pga fukt när jag har badat. Mitt internet är paj just nu så det blir ett kort inlägg från mobilen, så att ni vet att jag inte är död. Kommer lägga upp bilder i olika omgångar sen när det funkar igen, love xoxo


Dag 01 – En bild på mig + presentation om mig själv

Jag läste faktiskt igenom min gamla presentation och jag har förändrats så sjukt mycket. Herregud. 
 
Mitt fullständiga namn är Julia Karin Christina, men tilltalsnamnet är Julia, tack och lov, gissa om jag skäms över mina mellan namn. Christina är helt okej, men Karin? Wtf liksom. Jag är i alla fall den där tjejen som går runt och garvar åt andras skämt hela tiden medans jag själv är super torr. Jag kan ibland föredra att sitta hemma vid datorn och lyssna på musik än att vara med folk, men det beror helt på mitt humör. Just nu kämpar jag för att uppfylla mina drömmar och att vara lycklig till 100 %. Jag har ett ganska vardagligt liv i utkanten av Stockholm och bor med min underbara familj som består av mamma, pappa och min fyra år yngre syster Clara. Jag brinner för musiken i helhet, och har enligt mina föräldrar "avancerad musiksmak", inte för att jag fattar varför men jag bara kände för att använda uttrycket. Jag ser upp till One Direction, Taylor Swift, Miley Cyrus, Demi Lovato, Avril Lavigne, Ed Sheeran, Adele och Katy Perry. Men jag kan lyssna på mycket andra saker också, beroende på vilket humör jag är på. På min fritid spelar jag gitarr med en av mina bästa vänner, Sandra, och sen så spelar jag piano, samt rider. Men det jag älskar mest är att sjunga. Min dröm är att i framtiden stå på scen i framtiden i USA eller Storbritannien, och sjunga samtidigt som jag spelar piano/gitarr. Mina bästa vänner som har varit med mig i ett år och en av dem lite mer heter Sandra och Felicia. De betyder så sjukt mycket för mig och är alltid där för mig, för jag vet att jag kan lita på dem. Jag är också kristen och tänker besöka Betlehem innan jag dör. Är ett stort Hunger games fan. Mina två största kändis crushar är Niall Horan och Josh Hutcherson... fast jag tror att Niall är lite mer. Hehe. Just nu jobbar jag på att stärka min självkänsla och leva livet. 
Ingenting är omöjligt så länge du kämpar. Vem vet, en dag kanske just du får din dröm uppfylld ✝

30 dagars utmaning

Glömde föresten att berätta för er att jag kollade på Adele i Royal Albert Hall den här kvällen. Adele är ju grym, och det var som att se henne live. När "Someone Like You" kom så började hon gråta. Jag visste inte att den betydde så mycket för henne, men det är låten som hon själv anser är hennes favorit. Samma här, hihi. I alla fall så suger min uppdatering, så nu kommer jag ha en vanlig 30 dagars utmaning igen. Min gamla var ju så jäkla tråkig, har kollat igenom de här frågorna och den här ser mycket bättre ut. Ni kanske tycker att det är tråkigt, men ni får stå ut. Ska fota mycket mer också och lägga upp i inlägg. Alldeles för lite sådant tycker jag. I alla fall, enjoy.

Dag 01 – En bild på mig + presentation om mig själv
Dag 02 – Det här får mig att skratta
Dag 03 – En person jag ser upp till
Dag 04 – Det här har jag ätit idag
Dag 05 – Vad kärlek är för mig
Dag 06 – En låt med många minnen
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Det här får mig att gråta
Dag 09 – Mina dåliga vanor
Dag 10 – 5 saker jag blir irriterad över/tycker är konstigt
Dag 11 – En gammal och en nytagen bild på mig
Dag 12 – Ett kort någon annan tagit på mig
Dag 13 – Min bästa resa
Dag 14 – En låt som betyder någonting för mig, och varför
Dag 15 – Det här gör jag aldrig om
Dag 16 – 10 saker du inte visste om mig
Dag 17 – Fem bilder från olika minnen 2011
Dag 18 – En person som alltid gör mig glad
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Min favorit tv-serie
Dag 21 – Mitt motto och varför
Dag 22 – Mina celebrity crushes
Dag 23 – Min favoritårstid
Dag 24 – En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 25 – Mina bättre och mina sämre egenskaper
Dag 26 – Min största rädsla
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – 10 saker jag ska ha gjort innan jag dör
Dag 30 – Mina framtidsplaner

Random bild, men jag skulle önska det. Man kan lära sig så sjukt mycket av den bruden, för hon har gått igenom så sjukt mycket.

 


8/7 2012 - Dagens låt

Den här låten... den berör mig, faktiskt. Ärligt talat. Den handlar om Joe Jonas, som jag har förklarat tidigare. Han gjorde slut med Taylor under ett 27 sekunders långt samtal, vilket är lika länge som introt innan Taylor börjar sjunga i låten. Just Joe verkar hon inte komma över... hon har skrivit massor av låtar om honom. Lyssa på låten i alla fall.

Dag 6 - En scen som fick dig att skratta

I andra boken, när Finnick flörtar med Katniss vid hästarna. Det är bara så... roande. Hahahahha. Äh ingen kommer fatta om man inte läser böckerna.
Min gulliga knasboll ♥

i miss your tan skin, your sweet smile, so good to me, so right ♥

Hejsan hoppsan kära läsare, ni få som är kvar.
Min uppdatering har varit urdålig, men det är sommar människor. Man sitter inte vid datorn då. Man umgås med familj och vänner. Thats it. Under veckan har jag ju varit hos mormor och morfar, red där bland annat. Askul hihi. Och på Måndag åker jag till USA, jag kommer dö gaaah. Älska. Har packat och grejer. Ska åka i min Peeta tröja. Josh är fortfarande min bejb. höhö. Dock är jag lika beroende av Hungergames som One Direction nu igen. Tänker försöka hitta en One Direction tröja i USA.
Annars ska jag köpa converse, smink, kläder. JAG VILL HA EN SUPERMAN TRÖJA. Har alltid älskat dem, men hittar ingen i Sverige. Förhoppningsvis hittar jag det i USA. I morgon ska jag måla naglarna och fixa det sista. Ska fixa några tidsinställda till er eftersom det kostar pengar att vara inne på internet i USA. För mig, alltså. Så ja, ingen bloggning på yttligare två veckor. Min blogg kommer gå under. Jag ska försöka att bli mer aktiv till hösten i alla fall. 
Nyss sprutade mamma på något brun utan sol grejs på mina ben eftersom "jag är för blek". Jag hatar min hudfärg. Jag skulle vilja ha mycket mörkare. Röstade nyss i Teen Choice Awards, faktiskt. På de som jag var tvungen att välja mellan Miley Cyrus och Demi Lovato till exempel fick jag ångest. Jag beundrar ju båda lika mycket. Jag har föresten börjat samla seriöst på affischer. Jag har tagit ner alla bilder från insidan av garderoben och satt dem på en sida. På den vänstra sidan har jag Jessie J, Jedward, Harry Potter, Katy Perry och en bild på Selena Gomez och Demi Lovato tillsammans. Det var så sjukt länge sedan jag såg Demi så där... aww. Jag kom ihåg när jag ljög om att jag aldrig hade sett på disney channel för att verka cool, asså HAHA. Jag tittade som en stalker frivilligt tills för ett halvår sedan. LOL. Ärligt. Tittar faktiskt fortfarande ibland med min syrra hehehehehehehe. Awkward, bara Felicia visste det hihi. Kommer sakna mina bästa finaste vänner så grymt mycket.... usch. När jag kommer tillbaka från USA får jag träffa dem så mycket jag bara kan, om inte de är borta då. Jag och mamma ska föresten ha fyra dagar bara vi två. Vi kommer åka och rida, shoppa och förhoppningsvis äta sushi. Älskar sushi, men pappa är emot riset och Clara hatar fisk. Så att. Kolla vilken bibel jag skrev nu, No life?!
Puss&kram
omg thailand.... längesedan.