you make me glow

Kan seriöst inte sluta lyssna på heart attack! Förvirrande att den heter samma sak som en av mina bebos låtar, men just nu (även om jag ääääälskar 1D's heartattack) så är det just nu Demis låt jag snackar om. Jag sög imorse i backen, inget gick som det ska och jag ragea på alla omkring mig, hahaha, efter PMS kanske? Aja, åt i alla fall en jätte god lunch men det var en fett creepy man i restaurangen som gick runt med kniv och grejer?! Han var troligen påverkad eller nåt. Resten av dagen var hyfsad, men ska faktiskt åka skidor imorrn! Får se hur de går haha... Har inte åkt permanent på 4 år? Ligger i alla fall nu och lyssnar på 1D med min kompis, Last First Kiss just nu... Ha en bra kväll, love.

Novelltävling

Älskar att vara med i sådana här tävlingar, haha. Tycker att du också ska vara med i Emilias novelltävling, där du i novellen har chansen att vara en av 1D killarnas pojkvän!
http://iloveyouff.blogg.se/2013/february/tavling-2.html#comment

Här är länken. Tävlingen avslutas på fredag så snabba dig!


The sun is shining

Ligger på hotellrummet, ska försöka kolla på Carrie diaries & pll nu. Love!


I think i get a heart attack

Om du kallar dig själv Lovatic och inte hört "Heart Attack" än funderar jag på att stabba dig, här och nu. I förr går gick jag in på Twitter, och vad såg jag då? Heart Attack hade släppts i förväg på iTunes. Började seriöst fangirla eftersom jag har längtat så mycket efter den! Men såklart kunde jag inte höra den på iTunes, sad. Men Demis vevo kanal la ut den igår, och jag började skrika när jag såg det. Låten är grym och lyssnade på den minst 15 gånger under går dagen! Kan inte lägga ut videos från mobilen, men lyssna nu, eller så har du missat nåt!

they don't know about the things we do, they don't know about the i love you's

Egentligen är Fälli Pain in my ass men just nu passar det för bra in på mig. Måste vara en av de mest osmidiga människorna på jorden, honestly. Ramlade på isen idag och slog i mitt ass och nu gör det asont så fort jag rör på mig. Duktig flicka, inte. Kom nyss upp från middagen, åt lasagne. Ganska gott. Var asfint i backen idag! Solen sken, 3+ grader ute och bergen var superfina! Pisterna var också bra så det gick bra idag i alla fall. Ligger nu på hotellrummet, chillar lite, typ skriker över min pain in my ass. Aja, ha en bra kväll bebos!

Inspiration

Det här är ett tidsinställt inlägg, men så här mitt under veckan tänkte jag att ni skulle få en liten inspiration till sommaren. Fixade ihop en outfit som jag själv tycker är supersnygg. Innehåller kläder och smycken från Hollister, Runaway Dreamz, Converse, Gina Tricot och smyckessidan cocoo. iPhone skalet är från zazzle.se. Tänk er den där frisyren till också! Hoppas ni får lite inspiration, kram!

you make me crazier, crazier

Lyssnar på musik inne i hotellrummet. Jag var så himla smidig i backen och gjorde illa foten. Duktigt där. Men har det ganska bra här i alla fall. Har precis läst Sandras utkast på våran novell, fangirlade som fan haha. Kollade förut på killarnas öppnings video för TMH tour, seriöst, försöker de döda mig på något sätt?! I slutet, LOUIS MIN ÄNGEL!!! "It is something you should know, I'm Louis from One Direction". BARNETS ANDIKTSUTTRYCK!!! NÅÅÅW LIKSOM. Var svinkallt idag i alla fall, jag dog av kyla haha. Gick bra att åka innan jag slog mig i alla fall. Ska nog duscha nu och läsa bloggar, puss!

Italien

 
~~ SKULLE PUBLICERATS IGÅR!!! ~~
 
 
Då var man i Italien då! Internetet är snabbt så jag är asglad. Flygresan gick bra, inne på Arlanda köpte vi frukost, typ grab and fly eller nåt. Min macka låg bredvid mamma och pappas kaffe och såklart ramlade det ut på min macka så att den blev alldeles mjuk och kaffeig. Någon som är sugen på baguette med bacon, stekt ägg och kaffe på? Naj, tänkte väl det. Lyssnade på musik och drack smoothie. Vi mellan landade i Riga så har varit i Estland idag med haha. Sov på hela andra flighten och sen åkte vi bil i två timmar (lyssnade på musik of course) och sen var vi framme i lilla byn Champoluc ! Skidsystemet ligger typ precis bredvid och hotellet är jätte gulligt. Vi gick senare in till byn, hyrde snowboard osv och nu har jag kikat ett tag med Sandra. Ska duscha nu!
(kolla inlägg från idag nedan)
 

Alperna

 
Hej babes! Dålig update, appen funkar inte. Hade en skön dag idag, fast det första som hände när vi hade kommit ända upp var att min bräda gick sönder, och att jag typ sträckte en sena i min fot. Gick över när jag bytte skor i alla fall. Ligger just nu i sängen, måste sova snart eftersom jag ska upp klockan halv åtta. Maten är supergod här i alla fall! Åt idag en supergod pumpasoppa med kanelkrutonger (mysko blandning, ja, men gott) till förrätt. (Bild ovan)
Åt vanlig kyckling till huvudrätt bara då men i alla fall! Försökte publicera ett inlägg igår, ska kopiera det så får ni läsa vad jag skrev. Har bara kikat med Sandra och snackat med min kompis Fanny (som är med på resan) om One Direction hela kvällen, haha. Bloggar nog imorgon, kram!

Arlanda

Är där nu, sitter i bilen och fryser som fan. Mamma och syrran checkar in bagaget så länge. Clara är flygrädd, stackarn. Har lyssnat på ed sheeran och 1d, great way to start off the morning! Mina ögon svider, är supertrött! Vill sova nu nu nu. 1D world i stockholm öppnar om 4 h och 45 min. ska dit exakt när jag kommer hem. Och killarnas tour börjar idag! 74 dagar kvar tills jag får se dem! Det här blev inte ett intressant inlägg. Har bästa tråkigt haha. Kommer nog inte blogga mer förens ikväll nu, så ha en fin dag!


Morgon

På väg till Arlanda nu, ska lyssna på musik!


Jag och min tönt igår


so turn your face, until i can't see you anymore

Har seriöst blivit beroende av Little Mix album DNA. 

Lyssnar på det hela tiden... har gjort det hela veckan också haha. Skön dag idag, gjorde inte mycket. På matte lektionen spelade vi kalaha eller vad det heter, och Felicia och Sandra berättade värsta skumma storyn om vad som hade hänt på Georgie Shore... blev rädd hahah. Hade håltimme på religionen, vi tre satt i matsalen och åt typ 4 mackor. Brödet var fett gott och varmt lol. Sen var det vanliga lektioner och de var tråkiga. Men ja, nu är det sportlov i alla fall! Har nyss packat det sista inför italien, yeeeey! Har lagt alla mina cremer och schampon och sådant i söta mini flaskor, tyckte det var kul haha! Kommer i alla fall bli sjukt kul! Sitter just nu och hoppas på att vi kommer komma i terminalen där det är starbucks eftersom jag inte har druckit starbucks kaffe sedan somras... saknar! Folk överdriver seriöst inte om hur gott starbucks kaffe är. 
 
Ska gå och lägga mig tidigt ikväll som sagt, fast inte förens jag blivit klar med ett kapitel och kollat på min glee episode. Måste veta om Rachel är pregnant or not!! Spoiler haha.
 
Hoppas att jag kommer kunna uppdatera osv. Kanske hinner med ett inlägg i morgon på arlanda. Haha kommer säkert vara helt död då så kanske skriver nåt random. Haha.
 
Men uppdateringen kommer såklart bli sämre, hoppas alla ni får ett kul sportlov! :-)

These wings are made to fly

Gick precis på tunnelbanan, lyssnar på little mix. Fredagar är fett sköna i skolan, speciellt den här. På matten ska vi köra mattespel, på religionen ska vi spela en teater om nåt random haha, spanskan är aldrig så jobbig och det är bara redovisningar på tekniken. :)

Tror inte jag bloggar förens ikväll. Ska lägga mig tidigt också, och vill se på den nya episoden av glee och skriva ett kapitel.

Hörs sen!


i can see you on a way thats invisible to your eyes

Har nu packat, stoppat i mig middag och pluggat spanska.

Känns great. Ska köra ett träningspass om någon timme ungefär. Sen blir det sängen ganska snart! Är dödstrött, har varit så här hela den här veckan? No me gusta trötthet. 
 
Längtar galet mycket tills på lördag nu! Har aldrig varit i Italien, och sportlovet har alltid varit mitt favoritlov eftersom jag älskar att vara i fjällen och åka bräda. Min enda hobby som är en idrott haha! 
 
Kommer i alla fall troligen blogga där, för det ska finnas Wi-Fi. Däremot tror jag att den suger. Det brukar hotell wi-fi's göra. Av någon anledning, haha. Men ska försöka fixa bloggning, så får vi hoppas på att appen inte blir helt fucked up och inte vill publicera inläggen.
 
Tror inte jag kommer blogga mer ikväll, ska sticka ner till garaget och köra några låtar, hörs imorrn!
precis när vi kom hem från kollot förra sommaren - kunde inte sminka mig hahaha alla mina finnar syntes ju :s saknar ändå tiden!

i keep dancing on my own

Torsdag, hatar den dagen i skolan. Så himla tråkig. Har ätit nudlar, druckit kaffe och ätit äppelchips (torkade äppelbitar), ska packa nu. Måste plugga spanska sedan, har ett förhör imorgon, wäääh vill bara sitta här i min fotölj och kolla på Gossip Girl. 
 
Uppdaterar senare!
I November eller nåt?