28/6 2012 - Dagens låt


Dag 5 - Din favorit krigscen

Tycker faktiskt den bästa är i ettan:
Katniss & Peeta vs Cato

talk our future like we had a clue

Klockan kvart över två ska jag möta tjejerna i vällingby.
Wiho, sen drar vi till kista och kollar på LOL. Jag provade mitt nya smink btw, känner mig som en fjortis, pudret var liksom... för mörkt hahahahaha kommer skämmas som fan. Pallar inte ta bort det heller. I alla fall har jag mina gröna byxor och min svarta tröja med hål i ryggen tillsammans med fyra ringar, hästsvans, earcuff och pärlörhängen. Yeah, swag. Nu började jag tänka på kollot igen, Mervan sa swag hela tiden. Och några av kolloledarna lekte coola och sa det hela tiden, aw. Jag tänker köpa en milkshake på Max btw, de är så oemotståndliga. Jag kommer slösa ganska mycket bara på idag, men vad gör man inte för att ha kul. Kommer ändå ha 500 till USA. I alla fall så lyckades jag springa i går. Även om det var tråkigt som fan. Jag åker till mormor och morfar på Söndag föresten, tror inte jag kommer lyckas blogga från min telefon eftersom förra gången misslyckades jag rejält. Laddade ner massor av musik igår, najs. Vissa hittade jag inte så jag ska ladda ner från youtube också, hehe.
kram xoxo
                                                                                  

Dag 4 - En karaktär som du älskar att alla hatar

Hmm, svårt. Visserligen hatar inte alla henne, men många gör det. Jag tycker hon är sjukt cool, haha. Jag snackar förstås om Johanna Mason. Eftersom Catching Fire inte är gjord än har jag ingen bild på henne, men det här är bara en fangjord bild av någon, lol. Dock hoppas jag på att Naya Rivera ska spela henne.
 

i just want to runaway

Lyssnar på musik.
Jag saknar alla jätte mycket redan, både från kollot och skolan. BAJS. Lol. Jag måste träna idag by the way... orkar inte buhuhuhu. Tänker titta på I taket lyser stjärnorna medans. De går alltid bättre att springa när man tittar på en film, hehe. Vaknade inte lika sent idag i alla fall, jag vaknade vid halv tio. Till skillnad från igår, vid halv ett. Haha. Jag måste ladda ner musik by the way, annars kommer jag inte ha något att lyssna på när jag är i USA. Katastrof. Jag använder mig ju av spotify, men jag kommer inte ha internet connection där så jag måste ladda ner helt enkelt. Jag måste föresten också beställa hunger games på engelska. Jag har de ju bara på svenska och jag vill läsa dem på engelska också. Punkt. Den enda boken jag har att läsa är Sagan om ringen. Jag hatar sagan om ringen, så himla tråkig. Får försöka läsa den, vem vet, den kanske är bra i alla fall. Jag har somnat varenda gång pappa har försökt få mig att se på filmen så jag tror inte det va.
I nästa nummer av Frida ska det vara med "29 saker du inte visste om One Direction". Pfft, jag slår vad om att jag vet allt av det där, hahaha här är man självsäker. Men jag kan ganska mycket om mina idoler. Speciellt Josh och 1D då.
Nu är jag uttråkande, felot.
poss&kram xoxoxo
~random bild~

26/6 2012 - Dagens bild


26/6 2012 - Dagens låt


not one, but both of us

Sitter här och lyssnar på Both Of Us.
Taylor Swift och B.o.B. Den här eftermiddagen har varit fett kul, jag och Sandra träffade Ketia i Vällingby. Vi gick till McDonald's och de åt typ där, fast jag åt bara en McFlurry. Är helt kär i den glassen, speciellt med daim i. Mums. Vi snackade minnen från kollot, asså herregud kommer sakna några där i från så mycket som jag saknar de från skolan... vissa kom jag liksom närmare på 12 dagar än vad jag har kommit några på 3 år, så liksom. Tur att facebook finns i alla fall. Efter det gick vi runt på Gina och H&M, skrattade åt fula plagg och så vidare. Sen köpte vi godis och åkte hem till mig. Sen satt vi och snackade på min studsmatta och åt godis. Sandras telefon ringde 24/7, haha. Sen skrattade vi åt folk på facebook, kollade på random videos på youtube och lyssnade på Payphone. Älskar den låten btw. Sen åt jag sushi och nu är jag här igen. Weeih. Blir chilldag imorgon, fast ska träffa tjejerna på Torsdag igen och äntligen se LOL då, fast i Kista såklart. Vi ska tydligen äta oss tjocka på popcorn och chips mohahahha. Eh. Imorgon måste jag träna btw. Tänker chilla nu och lyssna på musik och läsa noveller.
loveeeeeeh xx

where you have the power

Hej alla fina.
Jag, Sandra, Felicia och Ketia skulle egentligen gått och sett LOL med Miley Cyrus och Demi Moore bland annat, men det blev massor av missförstånd och Felicia kunde typ inte, jag vet inte. Och jag sov när Sandra ringde, för ungefär en halvtimme sedan, så ja. Har i alla fall hunnit skriva klart ett helt fräscht och nytt kapitel på min novell. Nu tänker jag typ stalka mina idoler, sitta vid facebook, och sova. Sleep in my heart forever. Lyssnar på Christina Grimmie by the way. Älskar henne. Hon är så grym. Jag provade att sjunga My Heart Will Go On idag. När jag var nio kunde jag sjunga den högsta tonen utan problem, men inte längre? Ouff. Jag ska börja hos en sångpedagog igen föresten. Bra jao. När jag är runt 14/15 år ska jag söka till en talangtävling, typ X-Factor. Jag tänker inte ge upp mina drömmar, forget it. Jag klippte mina naglar idag också. Känns bajstråkigt och fult på mig med korta naglar. Men de var ojämna och stuffs så.
wish you love xoxo
 
har bildbrist så ni får en bild på min true love in this life.

Dag 3 - En karaktär som du hatar att alla älskar

Jag hatar att alla älskar Peeta. Eftersom han är min, mihihihih.

When I Look At You

Nyaste covern.
 

you can kiss away the pain

Hej.
Jag hatar blogg.se just nu. Och älskar också. Jag hatar det för att jag inte fattar ett skit, och älskar det för att det ser så snyggt ut. lol.
Som ni alla trogna läsare vet har jag varit på kollo i 12 dagar nu. Och ja. Kollo är inte min grej, helt klart. Men jag har träffat så otroligt många fina, roliga, knäppa, konstiga och allmänt jobbiga personer som jag kommer sakna så otroligt mycket alltså. Bästa var Ketia, vi alla tre (jag, Fälli, Sandra) blev jätte bra kompis med henne allihopa. Vi hade så kul med allihopa, och att spela in film var också superduperkul även om jag har kommit fram till att jag suger som skådespelerska och att jag aldrig någonsin kommer lyckas inom det. Punkt slut, sångerska funkar bra för mig. Jag har i alla fall haft überkul. Även om lekar och bada inte är min melodi, lol. Vi hade filmgala igår, jag och Sandra garvade ihjäl oss åt våran film för att vi var så fula, och det var liksom en skräckfilm så att. Vi fick diplom på slutet btw, jag fick kollots "sångfågel", Sandra fick kollots "filmarangtör nr 1" och Felicia kollots "solstråle". Jag sjöng hela tiden. Speciellt jag, Felicia och en annan tjej som vi delade rum med, Linnea, sjöng typ hela tiden. Och när vi var och hajkade (aldrig.någonsin.mer.igen) satt jag, Sandra, Felicia, Ketia och Linnea och sjöng.
 
Idag kom jag hem, tog tillbaka min facebook, addade alla från kollot, och hittade en ny frida tidning i brevlådan. Jag har fått mitt smink också, wiho! :D
Jag kanske berättar om något speciellt minne när jag känner för det, men en kort grej från igår; Jag skulle ta på mig läppglans, eftersom mina läppar är torra, och sen ville Ketia också ha, så jag gav till henne, och sen from nowhere kom en kille som heter Axel (seriöst borde alla killar vara som honom, assnäll person), och ville också ha, och sen ville Mervan också ha. Så de två satt med läppglans under hela måltiden, asså herregud vad kul det såg ut!
 
Kommer sakna alla, hehe.
 
loads of love xoxo

friends lasts, boyfriends lasts - nothing is forever

you and i against the world


13/6 2012 - Dagens låt


Dag 2 - Din minst gillade karaktär

Okej jag gillar nog alla karaktärer faktiskt... den jag gillar minst är troligen Snow eller Coin. Båda två tror jag. Ni får en bild på President Snow.