- Thailandsbloggning -

lol, aa. startar med att ursakta mig for att jag inte har de tre sista bokstaverna. Istallet har jag massa fkn thaibokstaver - irriterar mig enormt. iallafall, sa pallade jag mig hela vagen upp hit till receptionen for att ge er ett blogginlagg. ni som kommenterat innan - tack for kommentaren, forlat for att de tog tid. blir helt seriost stord pa att jag inte har de dar bokstaverna. de ar ju skitviktiga bre. kanns btw lite awkward, vem som helst kan se var jag gar in pa osv. vissa staller sig bakom min rygg... SJUKT LESKIGT OKI.
Ska forsoka ha talamod och blogga fran iPaden ist. ohhh just det, det finns ju forkortningar! :D ey bre happyfejs! ;D
aja, for pa iPaden finns det de dar viktiga bokstaverna som jag behover. so, well, thats it!
just nu ar jag pa Long Beach, Koh Lanta, men tidigare har jag varit i bangkok och shoppat. Var sa sjukt kul! Man kunde kopa allt osv. Till exempel kopte jag en efterlangtad Canda Guss Jacka, nya uggs, ed hardy trojor (en ar till nadi), 8 nya bh, och massa nya smycken. Ni kommer tycka att jag har forandrats en del nar jag kommer hem. Just det! Tva super nyheter, lolololol.
ETT: Har blivit kristen. Jag tror pa gud igen. Efter 2 ar. Jag ager oki.
TVA: Jag har fatt langa naglar. Erkann att det ar smatt coolt eftersom jag alltid haft uberkorta. det e awesomeness oki. aja, med andra ord har jag slutat bita pa dom.
Btw, inlagg blir so jekla trakiga om man inte har bild, sa jag kom pa varsta smarta grejen. Jag tar en bild fran google. Hur bra ar inte det? Sjukt bra, jag kommer bli MVG barn nar jag blir vuxen hihihi.

 damn vad liten. ):
BTW. det finns en annan tjej som heter samma sak som jag. FU sager jag bara. Och, sen kom det upp skitskumma bilder. sok sjalva.

Ne, nu far jag palla mig ner till stranden. Maste bli lite brun ju - just nu ar jag rod. fyfaen. Okej, have a nice weekend eller vad man sager. Bloggar mer sa fort det gar. ♥

Helt naturlig

Det var länge sedan någon såg mig utan smink - alltså mascara, rouge, täckstift, clearsil osv. Så jag bjuder på extremt fula bilder. Ibland undrar jag hur jag klarade mig utan smink innan.~Ännu en gång: HELT utan smink och stuff~
Ha en fortsatt mysig dag! ♥
/Bullen


- Statistik -

Just nu har jag urdålig statistik. Jag får reklamera bloggen lite över allt - för varför bloggar man om man inte har läsare? Dock har jag väääldigt mycket inspiration just nu. Under julen ska bloggen bli lite mera... aktiv? Inspirationsrik? Nåväl, ska packa klart. Familjen drar till Arlanda vid fyra tiden. Sen börjar paradiset. Vi landar i morgon eftermiddag enligt thailänsktid. Btw får jag julafton 8 timmar innan er, och för mig blir det 2012 8 timmar innan er. Lol, stolt brud. I alla fall ser statistiken ut så här ungefär.

Som sagt, dålig.
/bullen


Första vinterdagen

Första riktiga vinterdagen, från Lördags.

UPDATE: Insåg igår kväll att den var fel. Uppdaterar den nu :)


"To think too long about doing a thing often becomes its undoing."

EN MÅNAD SOM DIRECTIONER IDAG! 

Drar till thailand imorgon. Taggad, som fan. Ska komma bort från allt och alla. Speciellt Portia. Men istället för han kommmer jag gifta mig med nån av de här två:

Helst this guy. Harry Styles från One Direction. What Makes Your Beutiful?

Annars hetingen Zayn Malik. Lol vad jag ekar Nadia men båda dom två är sjukt fina. Mycket finare än Portia. Åh, jag vill döda han okej.
I nu läget äger jag vänstra Zayn och vänstra Harry, och Nadia äger högerdelarna av de båda. Jag fick dom bästa delarna, lalalalalala.
Just det, btw, jag har varit sjuk idag. Chattat med Nadia och Sandra hela långa dagen. Är troligen sjuk imorgon också. Har en dum förskylning. Jag har glömt Portia, fan vad lycklig jag är! Det är som att han blivit utspläppt från ett fängelse man suttit i, i 20 år eller nåt. Nu ska jag dra till Thailand, leva livet, fotografera, ta egopics, sola och bli brun. Så det så.
Ha ett bra liv Portia - er andra kommer jag sakna. ♥

baby you light up my world like nobody else


Dag 9 - I din väska

Lol, i min väska ligger nycklarna, skolböcker, pengar, acceskortet, ibland gympakläder. Och halstabletter, tuggumi och annat stuff. Min parfym och "tjejgrejer". hahah jao.

Om jag fick gråta, skulle jag vilja gråta mot din axel.

Som Nadia har sagt; DEPPMODE = ON. Jag vet inte varför, men jag mår ärligt talat skit. Vet inte vad det beror på men ja. Troligen deppighet över allt och min jävla förskylning som inte försvinner. SNÄLLA SKJUT MIG PÅ RIKTIGT. Jag vill bara iväg till thailand nu. Tänka över alla freakade saker som hänt den här terminen. Jag vill bara starta om. Längtar riktigt mycket till sjuan nu. Få starta om, träffa nya människor. Mina vänner är de ända som finns där. Och jag älskar dom.
I skolan idag gjorde vi julkort - gjorde till alla mina vänner. Vi skrev helt seriöst om varandra osv... mys.
Gah jag vill bara lägga mig och gråta. All lyckan som jag berättade om tidigare är bortblåst - försvunnen.
Jag dränker mina sorger i polkate. Jag känner mig så emo nu. Och ja, jag vet fortfarande att emo är en musikstil, inte nåt man "är", k?
Behöver ni nåt riktigt depp så lyssna här. Kolla på videon, ännu sorgligare.


dont live in lies, just say fuck u and smile. ♥


Dag 8 - En bild på ditt favoritdjur

lejon som ryter.jpg
Tror att det här säger allt eller? Lejon, jag har det som stjärntecken o stuffs. :)
/bullen


Dag 7 - Den roligaste du vet

Helt klart Nadia. Hon slår alla i humor ok.


”Freedom comes when you learn to let go.”♥ My wish becomes true ♥
Hej bebisar. Haft chilldag i skolan med världens snyggaste kläder. oh yeah.
Den här veckan har känts... som förr. Jag vet inte varför, men allt är helt underbart. naw.
Jag känner mig så grymt lycklig av nån freakad anledning, trots att alla mina kompisar mår skit.
Känner mig elak när jag säger att jag är glad och lycklig, men ja.

I alla fall så ska jag fixa om min design nu hade jag tänkt. Den känns för tråkig. Tänkte att den skulle bli mer julig och stuff's. Ska fixa en ny ögonbild btw. thihihi.
Aja, nu ska jag reda ut resten av allas problem. Puh.
/bulleh


Dag 6 - bloggarna du läser

Jag läser inte så mycket bloggar, men jag följer i alla fall:
www.gulligasteisaksson.blogg.se
www.nadiahs.blogg.se
www.hannalovisasol.blogg.se (hon har bra inspiration faktiskt!)
www.lindablom.se
www.kenzas.se

Och sen lite andra. ;'3

”Everything serves our highest good if we make good use of it.”


lyssna på den här låten, den är bra okej.

Hejsan bloggen. Det blir ju inte så mycket bloggande nuförtiden, men ja. Nu gör jag bara ett inlägg för att jag känner för det.
Något som jag behöver säga är att jag inte kan glömma honom. Och vet ni vad, just nu vill jag inte glömma honom. Jag vill försöka leva och vara kär "på sidan om". Så det så. Jag vill inte sluta tänka på honom, för vad skulle min hjärna vara utan han? Vad skulle mitt hjärta vara? Sanningen är att man inte kan leva utan att gilla någon.

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Haft julpyssel, matte och slöjd. Har precis gjort mina läxor. Reder ut problem.
Ni måste lära er att inte ge upp förens allt hopp är ute. Och hoppet försvinner inte förens han säger det till dig face2face. Så ge inte upp, okej? De kan vara oseriösa eller inte våga när dina kompisar eller andra frågar, för det finns alltid en möjlighet. Vågar han däremot säga det till dig, då kan du ge upp och hitta något nytt.
Det blev lite mycket om kärlek nu, men allt känns så drama aktigt just nu. Alla tjejer är ju för fan drama queens, till och med jag. Herregud.
Nåja, nu känner jag att jag har skrivit av mig. Ska gå och whina nu, puss.
/bullen

i de sorgfyllda gröna ögon dansar ändå lyckan någonstans, för dina ord tröstar mina tårar


Dag 5 - En bild på dig för 1 år sedan

Haha, visst brä.

planka och stuffs. xD

Dag 4 - En person du ser upp till

Någon som jag ser upp till... ärligt talat så ser jag upp till de flesta människorna i min omgivning, så jag säger väl de flesta jag känner. Mer än så blir det inte.

- Länkbyte -

Paulina, en tjej som gick i min skola förut. Kolla på hennes blogg :) ♥
www.paulinalivet.blogg.se